dostum çok fazla anlamam o yüzden soruyorum trojanlara nasıl izin vereceğiz win 10 kullanıyorumwindows defenderdan trojanlara izin verdin mi ?
dostum çok fazla anlamam o yüzden soruyorum trojanlara nasıl izin vereceğiz win 10 kullanıyorumwindows defenderdan trojanlara izin verdin mi ?
lol hilesinden yükle tuşuna bastığında sağ altta windows defender uyarı vermesi gerekiyor oraya gir ordan izin ver 1 2 tane çıkacaktır hepsine izin var eğer sağ altta çıkmıyorsa arama çubuğuna windows defender yazıp ordan izin verebilirsin veya direk gerçek zamanlı korumayı kapatabilirsin. ( izin vermen daha sağlıklı )dostum çok fazla anlamam o yüzden soruyorum trojanlara nasıl izin vereceğiz win 10 kullanıyorum
dostum olmadı sonuç yine aynılol hilesinden yükle tuşuna bastığında sağ altta windows defender uyarı vermesi gerekiyor oraya gir ordan izin ver 1 2 tane çıkacaktır hepsine izin var eğer sağ altta çıkmıyorsa arama çubuğuna windows defender yazıp ordan izin verebilirsin veya direk gerçek zamanlı korumayı kapatabilirsin. ( izin vermen daha sağlıklı )
Yine iyi seninki. Bende senin bu söylediklerin de olmuyor.Ben soylıyım nasıl bırseyle karşılasıyoruz şimdi hersey guzel gıdıyor hıle yuklenıyor oyuna gırıyoruz toplam 2 kere dıt sesı gelıyor oyuna gırdık oyun ıcındeyız mesajlara welcome yazıyor ama shıft basınca yada f5 basınca bırşey gelmıyor bende sadece dodge ve garıp garıp skıl atıyor kendı kendıne
eğer shifte basınca bir şey gelmiyorsa ve kendi kendine dodge falan atıyorsa hile yüklenmiş fakat yarım yüklenmiş demek olabilir hileyi sil tekrar yükle diyebilirim.Ben soylıyım nasıl bırseyle karşılasıyoruz şimdi hersey guzel gıdıyor hıle yuklenıyor oyuna gırıyoruz toplam 2 kere dıt sesı gelıyor oyuna gırdık oyun ıcındeyız mesajlara welcome yazıyor ama shıft basınca yada f5 basınca bırşey gelmıyor bende sadece dodge ve garıp garıp skıl atıyor kendı kendıne