konuyu güncelledimbu dosyayı nereye atıyoruız ?
teşekkür ederim kardeşim deniyorum şimdi geri dönüş yaparım sanakonuyu güncelledim
Configi Nereye atıcam?
: Bilgisayardan C Bogaripper dosyasına girin ve autolols.ini dosyasını benim verdiğim linkteki ile değiştirin Önemli : Configinizin bir kopyasını alın öyle benimkini kullanın beğenmez iseniz kendi configinize tekrardan geçersiniz.
Herşey üst düzeyde fakat dodge çok belli olabiliyor onun dışında ideal ayarlar dodgeyi latede kapatmanızı öneririm ban yemenizi bi nebzede olsa uzatırdostum birazdan deniyeceğim de paylaşımını ilk defa görüyorum bu config ultra hardcore falan mı oynuyor yani demek istediğim en kallavi oynayış bunda mı evade olsun skill shot tutturma olsun en yüksek ayarlarda mı cevaplarsan sevinirim
Önceki ayarlamada düşük elolarda bariz belli oluyor ancak elmas ve üstü elolarda herkes böyle dodge olsun başka şeyler olsun normal karşılıyor. Bütün ayarlar açık değildir arkadaşın galio q su olduğu gibi ama netice itibariyle ayarlar yüksek seviyede.dostum birazdan deniyeceğim de paylaşımını ilk defa görüyorum bu config ultra hardcore falan mı oynuyor yani demek istediğim en kallavi oynayış bunda mı evade olsun skill shot tutturma olsun en yüksek ayarlarda mı cevaplarsan sevinirim
katılıyorumÖnceki ayarlamada düşük elolarda bariz belli oluyor ancak elmas ve üstü elolarda herkes böyle dodge olsun başka şeyler olsun normal karşılıyor. Bütün ayarlar açık değildir arkadaşın galio q su olduğu gibi ama netice itibariyle ayarlar yüksek seviyede.
!!!!! Aynı anda cevaplamış !!!!
yok isimleri değiştimaster hesap ban yedi mi muho
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?