Uzman Üye
Arkadaşlar merhaba WSReborn script euw te çalışıyor mu ilk 10 maç atmak istiyorum sadece sc ile TR ye göre ne kadar riskli merak ediyorum
Evet çalışıyor euw'da dostum euw'da fazla report yersen (manuel ban atarlar hesabına) ve son olarak ekleyeyim botted hesap aldıysan nickini değiştir tabii ki bilen birisi bunu yutmaz ama en azından pp ni ve nickini değiştirirsen raporlama oranı düşer diye düşünüyorumArkadaşlar merhaba WSReborn script euw te çalışıyor mu ilk 10 maç atmak istiyorum sadece sc ile TR ye göre ne kadar riskli merak ediyorum
Teşekkür ederimEvet çalışıyor euw'da dostum euw'da fazla report yersen (manuel ban atarlar hesabına) ve son olarak ekleyeyim botted hesap aldıysan nickini değiştir tabii ki bilen birisi bunu yutmaz ama en azından pp ni ve nickini değiştirirsen raporlama oranı düşer diye düşünüyorum
merakımdan soruyorum scriptin sunucularla bir alakası var mı ?Arkadaşlar merhaba WSReborn script euw te çalışıyor mu ilk 10 maç atmak istiyorum sadece sc ile TR ye göre ne kadar riskli merak ediyorum