Merhabalararkadaşlar ben lol sc kullanırken fps drop yiyorum tf lere girince veya adama dalınca 12 gb ramim var neden donuyor anlamıyorum çözümü flan varsa bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Merhabalararkadaşlar ben lol sc kullanırken fps drop yiyorum tf lere girince veya adama dalınca 12 gb ramim var neden donuyor anlamıyorum çözümü flan varsa bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Challanger config buna dahilmi fps sorunu yaşatır mı entegre değil sanırım ?Öncelikle farklı configler denemeni öneririm. Örnek olarak söylüyorum Yasuo dominant seçtiğinizde TF lerde söylediğiniz gibi kasma ve donma yapar özellikli bir bilgisayarıniz olsa dahi Yasuo default tercih edebilirsin. Bu ve bunun gibi kasma yapan herolarda diğer seçenekleri deneyip size en uygun olanı tercih edebilirsin.
Dostum 12 gb ramin ve iyi bir bilgisayarın olmasına rağmen donuyorsa muhtemelen Yasuo Domination configini kullanıyorsun Yasuo için bir de Yasuo Default configini deneyebilirsin, eğer başka bir şampiyonsa yine dediğim gibi yapıp tüm alternatifleri deneyebilirsin ben yasuo default ile oynuyorum fakat oyunum da adam akıllı bir FPS düşüşü yok 120fps civarında oynuyorum heparkadaşlar ben lol sc kullanırken fps drop yiyorum tf lere girince veya adama dalınca 12 gb ramim var neden donuyor anlamıyorum çözümü flan varsa bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Hocam gapcloser bende fps düşürmüyor normalde ne işe yarıyor mesela teemo'nun configinde görmüştüm de?Support arkadaşım zaten diyeceğini demiş, bende bir şey ekleyeyim bazi herolarda Gapcloser özelliği var scriptte shifte basip hero ayarlarinda görürsün onu kapatirsan fps drop olayini bir nebze cozebilirsin.
Gapcloser, mesafe kapatıcı anlamına gelir, ezreal'ın mesafeyi kapatması için e kullanması, tryn'ın mesafe kapatması için e kullanması ve teemonun mesafe kapatması için w basması gibiHocam gapcloser bende fps düşürmüyor normalde ne işe yarıyor mesela teemo'nun configinde görmüştüm de?
Teşekkür ederim yanıtınız içinGapcloser, mesafe kapatıcı anlamına gelir, ezreal'ın mesafeyi kapatması için e kullanması, tryn'ın mesafe kapatması için e kullanması ve teemonun mesafe kapatması için w basması gibi