Çözüldü LoL script fps drop sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlar ben lol sc kullanırken fps drop yiyorum tf lere girince veya adama dalınca 12 gb ramim var neden donuyor anlamıyorum çözümü flan varsa bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Çözüm
arkadaşlar ben lol sc kullanırken fps drop yiyorum tf lere girince veya adama dalınca 12 gb ramim var neden donuyor anlamıyorum çözümü flan varsa bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Merhabalar
Öncelikle farklı configler denemeni öneririm. Örnek olarak söylüyorum Yasuo domination seçtiğinizde TF lerde söylediğiniz gibi kasma ve donma yapar özellikli bir bilgisayarıniz olsa dahi Yasuo default tercih edebilirsin. Bu ve bunun gibi kasma yapan herolarda diğer seçenekleri deneyip size en uygun olanı tercih edebilirsin.
İyi oyunlar
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Gerçekten fpsi çok düşürüyor 40 60larda oynuyorum ben hele bazı şampiyonlarda hiç oynnamıyor tuşa bastığın an donuyor oyun

kinda outta luck
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhabalar
Öncelikle farklı configler denemeni öneririm. Örnek olarak söylüyorum Yasuo domination seçtiğinizde TF lerde söylediğiniz gibi kasma ve donma yapar özellikli bir bilgisayarıniz olsa dahi Yasuo default tercih edebilirsin. Bu ve bunun gibi kasma yapan herolarda diğer seçenekleri deneyip size en uygun olanı tercih edebilirsin.
İyi oyunlar

Son düzenleme:
Çözüm
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Öncelikle farklı configler denemeni öneririm. Örnek olarak söylüyorum Yasuo dominant seçtiğinizde TF lerde söylediğiniz gibi kasma ve donma yapar özellikli bir bilgisayarıniz olsa dahi Yasuo default tercih edebilirsin. Bu ve bunun gibi kasma yapan herolarda diğer seçenekleri deneyip size en uygun olanı tercih edebilirsin.
Challanger config buna dahilmi fps sorunu yaşatır mı entegre değil sanırım ?

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Dostum 12 gb ramin ve iyi bir bilgisayarın olmasına rağmen donuyorsa muhtemelen Yasuo Domination configini kullanıyorsun Yasuo için bir de Yasuo Default configini deneyebilirsin, eğer başka bir şampiyonsa yine dediğim gibi yapıp tüm alternatifleri deneyebilirsin ben yasuo default ile oynuyorum fakat oyunum da adam akıllı bir FPS düşüşü yok 120fps civarında oynuyorum hep

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
look brother it depends on how you have it configured because I have 4 gb and it goes full 60

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Support arkadaşım zaten diyeceğini demiş, bende bir şey ekleyeyim bazi herolarda Gapcloser özelliği var scriptte shifte basip hero ayarlarinda görürsün onu kapatirsan fps drop olayini bir nebze cozebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Support arkadaşım zaten diyeceğini demiş, bende bir şey ekleyeyim bazi herolarda Gapcloser özelliği var scriptte shifte basip hero ayarlarinda görürsün onu kapatirsan fps drop olayini bir nebze cozebilirsin.
Hocam gapcloser bende fps düşürmüyor normalde ne işe yarıyor mesela teemo'nun configinde görmüştüm de?

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hocam gapcloser bende fps düşürmüyor normalde ne işe yarıyor mesela teemo'nun configinde görmüştüm de?
Gapcloser, mesafe kapatıcı anlamına gelir, ezreal'ın mesafeyi kapatması için e kullanması, tryn'ın mesafe kapatması için e kullanması ve teemonun mesafe kapatması için w basması gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...