anladım düzelmesi ne kadar sürer?şu anda sıkıntı var scriptte
bir bilgim yok o konu hakkında pikachuya bakmak lazımanladım düzelmesi ne kadar sürer?
tamamdır sağolasın dostumbir bilgim yok o konu hakkında pikachuya bakmak lazım
o sorun bende de varArkadaşlar oyuna girdim ve beni oyundan direkt attı aynı sorun sizdede var mı ?
var kardeşim bizde de oluyorArkadaşlar oyuna girdim ve beni oyundan direkt attı aynı sorun sizdede var mı ?
bende hala girmiyor kafayı yicem tek bende mi sorun var yoksa genel bi sorun mıSabah oyuna güncelleme geldi hilenin patchla oyundaki patch aynı deil güncellenmesi lazm büyük ihtimal gün içinde güncellerler
genel sorun kardeşimbende hala girmiyor kafayı yicem tek bende mi sorun var yoksa genel bi sorun mı
aynı hatta bendede oluyor oyuna girdigimde hile acıksa oyundan atıyor sabebi nedir? yaptıysan lütfen yardımcı olurmusun dün oynuyordumÖncelikle konu bu bölüme mi bilmiyorum yanlışsa üzgünümscripte giriyorm oyun başlarken bip bip sesi geliyor ve oyun donuyor bunun sebebi nedir?
bu sabah mini patch geldiği için sürüm değişti hilenin güncellenmesini bekleyinaynı hatta bendede oluyor oyuna girdigimde hile acıksa oyundan atıyor sabebi nedir? yaptıysan lütfen yardımcı olurmusun dün oynuyordum