LoL script ile hesap kasılıp satılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kesinlikle önermem kankam.Sitelerin satış sözleşmelerini okumanı tavsiye ederim, bu sitelere kayıt olurken kimlik bilgilerin ile kayıt oluyorsun ve X sitesinde eğer alıcı kişiyi maddi bir zarara uğratırsan veya mağdur edersen 5000 Dolar tazminat ödemen gerekiyor aynısı diğer siteler içinde geçerli, tavsiyem bu işlere hiç bulaşma illa satmak istiyorsan arkadaşların dediği gibi scli hesap ile scsiz bir hesapta premade kasıp sc kullanmadığın hesabı satabilirsin.Milletin hakkını yemeyi geçtim başına büyük bela alırsın dikkat et.

bkz;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ban yemeden uzun süre kullanabiliyorsun

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
satacağın platformu iyi seç ama bazı platformlar ban yedikten sonra sendne ücreti geri istiyor hukiki işlere kadar gidiyor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
duo boost yapabilirsin bazı siteler euw da master ligdeki kişileri booster olarak alıyor yani euw da bi master e hesap kas sonrasında siteye başvur seni alsınlar duo boost yapabilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
anladım hocam yani illa ki eninde sonunda patlıyor hesaplar
evet zaten script zevk için bence başka birşey için değil ama duo boost yapabilirsin sen sc açarsın arakdaşın scriptsiz yanında sup oynar yuumi lulu alır plata elmasa çıkarıp satarsınız

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Şuana Kadar Script İle Oynadığım Hesaplar Hala Duruyor Bir Kafede Tanıştığım Birine Hesap Satmıştım Hala Geri Dönmedi Ban Konusunda Falan Bence En Garantisi Evde 2 Pc Varsa Bir Pcden Sc Açıp Diğer Hesabı Kasabilirsin (Yuumi Kogmaw Alıp Sakat Bir Arkadaşınla Bile Taşıyabilirsin)

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kanka scriptle kastın sattın diyelim bu hesap 3. partiden ban yerse dava yiyebilirsin riskli iş bulaşma bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ben banlanmamak için elimden geleni yapıyorum bu yetior.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
evet zaten script zevk için bence başka birşey için değil ama duo boost yapabilirsin sen sc açarsın arakdaşın scriptsiz yanında sup oynar yuumi lulu alır plata elmasa çıkarıp satarsınız
en mantıklı yol o gibi yeni sc geliştiriliyormuş onu bekleyip öyle yaparız artık

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bende düşünmüştüm ama insanların hakkına girmeye gerek scriptten ban yiyecekler zaten yapmanı önermiyorum.
Haktan bahsedip script kullanman biraz saçma değil mi ? Zaten script kullanıp insanların hakkına giriyorsun.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Haktan bahsedip script kullanman biraz saçma değil mi ? Zaten script kullanıp insanların hakkına giriyorsun.
Bu nasıl mantık :D tamam evet scriptli oynuyoruz ama ban yiyeceğimi bile bile oynuyorum gidipte başkasına satmıyorum
Post automatically merged:

sa
Bu nasıl mantık :D tamam evet scriptli oynuyoruz ama ban yiyeceğimi bile bile oynuyorum gidipte başkasına satmıyorum
sadece hak olarakta bakma :D adam alıyor hesabı ve bir kaç ay sonra scriptten ban yiyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Duo boost mantıklı olur bir hesap sc diğeri scsiz şeklinde

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
sana her seferinde kasıp satan birisi olarak tavsiyelerim
1. yanına bir duo al o scriptsiz oynasın sen scriptli oyna scriptsiz hesabı kasabildiğin kadar kasın ve satın sonra parayı bölüşüp bölüşmemek size kalmış
2. kendin kas ve sat sattıktan sonra adama söyleyebilirsin ben söylemiyorum ama olası bir sorundan adam seni eğer o sitenin kurallarını ihlal ediyorsa şikayet edebilir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Evade'i kullanmazsan daha rahat olacağına inanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...