anladım hocam yani illa ki eninde sonunda patlıyor hesaplarban yeme süren değişiyor 9 ay yemeyen gördüm ama yiyor elinde sonunda
Evet bunu ben demiyorumanladım hocam yani illa ki eninde sonunda patlıyor hesaplar
nasıl ban yemiyorbence yapmalısın adama sattıgında hesap ban yemiyor bu arada scriptten
Burada milletin hakkına girme diyen arkadaşlar eminim bir oyunda hile yapmıştır
evet zaten script zevk için bence başka birşey için değil ama duo boost yapabilirsin sen sc açarsın arakdaşın scriptsiz yanında sup oynar yuumi lulu alır plata elmasa çıkarıp satarsınızanladım hocam yani illa ki eninde sonunda patlıyor hesaplar
en mantıklı yol o gibi yeni sc geliştiriliyormuş onu bekleyip öyle yaparız artıkevet zaten script zevk için bence başka birşey için değil ama duo boost yapabilirsin sen sc açarsın arakdaşın scriptsiz yanında sup oynar yuumi lulu alır plata elmasa çıkarıp satarsınız
Adama sattıgı hesap nasıl ban yemiyor dostum o hesapta 1 kere inject ettimi hesap ggbence yapmalısın adama sattıgında hesap ban yemiyor bu arada scriptten
Haktan bahsedip script kullanman biraz saçma değil mi ? Zaten script kullanıp insanların hakkına giriyorsun.Bende düşünmüştüm ama insanların hakkına girmeye gerek scriptten ban yiyecekler zaten yapmanı önermiyorum.
Bu nasıl mantıkHaktan bahsedip script kullanman biraz saçma değil mi ? Zaten script kullanıp insanların hakkına giriyorsun.
saHaktan bahsedip script kullanman biraz saçma değil mi ? Zaten script kullanıp insanların hakkına giriyorsun.
sadece hak olarakta bakmaBu nasıl mantıktamam evet scriptli oynuyoruz ama ban yiyeceğimi bile bile oynuyorum gidipte başkasına satmıyorum
yok kankam öyle bişey adamın pc temiz oldugu için yemiyor arkadaş scriptle 3-4 hesap kasıp sattı sadece sattıgı hesap ban yemediAdama sattıgı hesap nasıl ban yemiyor dostum o hesapta 1 kere inject ettimi hesap gg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?