13 Eyl 2020 #61 slifcek0 S Onaylı Üye Katılım 13 Eyl 2020 Mesajlar 51 Tepki puanı 0 Yaş 21 5 HİZMET YILI ihalekurdu' Alıntı: bunu yapanlar var diye biliyorum maddı acıdan ufak da olsa yarar olur sanırım sana Genişletmek için tıklayın ... bende yapıcam kanka bir bilgisayar almayı düşünüyorum paramı biriktiriyorum ufak tefek para katkıları iyi gelecektir bana bir hesap satma sitesi yada yönetmi biliyorsan önerir misin biliyorsan eğer
ihalekurdu' Alıntı: bunu yapanlar var diye biliyorum maddı acıdan ufak da olsa yarar olur sanırım sana Genişletmek için tıklayın ... bende yapıcam kanka bir bilgisayar almayı düşünüyorum paramı biriktiriyorum ufak tefek para katkıları iyi gelecektir bana bir hesap satma sitesi yada yönetmi biliyorsan önerir misin biliyorsan eğer
13 Eyl 2020 #62 PepeTheFrog Onaylı Üye Katılım 24 Haz 2018 Mesajlar 66 Tepki puanı 2 Ödüller 7 Yaş 27 7 HİZMET YILI kanka sıkıntı olmaz birtek sıkıntı çıkabilir hile ile kastığından dolayı satamadan hesap ban yiyebilir diye düşünüyorum
kanka sıkıntı olmaz birtek sıkıntı çıkabilir hile ile kastığından dolayı satamadan hesap ban yiyebilir diye düşünüyorum