Evet merak ettiğim bir soru, çoğu kişi script ile oynamak oyunculuğu geliştirir diyor ve genellikle dodge atmada gayet başarılı oluyorlarmış. Cidden böyle bir şey var mı? Ben scriptle oynuyorum zaten. Bir zaman sonra gelişir mi oyunculuğum?
zevk için kullanıyorum, genelde zed oynarım ve şunu farkettim Q'ları çok ıskalarım bu script sayesinde sanki zed ile yeteneğimi geliştirmiş gibi hissediyorum rakibin nereye gideceğini tahmin edip o tarafa atıyorum Q'ları ve dodge bu konuda da sanki kendimi geliştirmiş gibiyim rakibin nereye skill atacağını tahmin edip tersine gidiyorum.Tam tersi tepki verir mekaniğin iyiyse mekaniğini körertir. Oyun bilgini bir geliştirir aksi takdirde script iyi bir şey değil. Oyundan bir beklentin ve e-spor hayalin yoksa zevk için oynuyorsan zaten çoğu script kullanıcıları bu açıdan kullanıyor.
aslinda bence lolün yapması gereken bu oyuna yeni başlayanlar için bazı şeyleri göstrrmeli mesela a basarak görmek yerine heronnu menzilini göstrmesi lazım ki oyuna yeni başlayanlar ne kadar menzili var görmeliler diğer biri ise skilerin nerden gne mesafeye gitiğinide öğrenmeli oyna başlayıp 30 lwl olup rank atılar ve birçok kişiyi tilt ediyoalrTam tersi tepki verir mekaniğin iyiyse mekaniğini körertir. Oyun bilgini bir geliştirir aksi takdirde script iyi bir şey değil. Oyundan bir beklentin ve e-spor hayalin yoksa zevk için oynuyorsan zaten çoğu script kullanıcıları bu açıdan kullanıyor.