Onaylı Üye
yazı için saol ama geçen karşıma geldi 1 aydır adam oynamaya devam ediyor
Bugün samiranin sc sinde sıkıntı var diyorlarMerhabalar, kendimi hızlıca tanıtmak gerekirse şuan Diamond 1 400 level bir TR sunucusu oyuncusuyum. Bu noktaya tamamen kendim hiçbir script veya üçüncü bir part yazılım olmadan ulaştım. En son 2016 yılında bir scriptle Kalista script oynayarak Diamond 5'e çıkmıştım (Good old days). Şimdi tekrardan 30 level bir çar ile SoloQ giremediğim arkadaşlarımla eğlenmek ve scriptin bizi götüreceği lige kadar bir test yapmak amaçlı bu siteyi buldum. Ancak görmüş olduğum kadarıyla insanlar LPReborn'un banlanma riski olmadığını düşünerek banlanacaksınız demiyorum, çok fazla riskli hareketlerde bulunup ana hesaplarını riske atıyor. Bu yazımda eski bir script kullanıcısı olarak sizlere banlanma olasılığınızı neredeyse sıfıra indirmek için birkaç öneride bulunacağım. Bunlar:
Şu an benim gözüme en çok çarpan Karthus Jungle ve Samira ADC oldu. Bu iki şampiyonu da eğer sıkılmadan oynayabilirseniz sizleri en az Diamond 4'e kadar taşıyacağı konusunda hiçbir şüphem yok.
- Lütfen ne yaparsanız yapın evadeyi kapatın (Bu çok nadirde olsa duvara kafa atarak veya titreşerek dodge atmanızı engelleyecek, üzerinizdeki şüpheleri ortadan kaldıracak ve en önemlisi kendinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.)
- Script damgası yemiş çarlardan olabildiğince uzak durun! (Xerath, Kalista, Kog'maw vs. ne yaparsanız yapın script açmasanız bile sadece iyi oynadığınız için raporlanabilirsiniz
- Yüksek saldırı hızına ulaşan çarlardan ve itemlerden olabildiğince uzak durun! (Sadece bir teamfight ta saniyede üç kere adım atıp beş kere düz vuruş atmanız raporlanmanız için yeterli olacaktır.
- Scriptin en önemli özelliği farm, farm, farm! Oyunu kazanmak için penta atmanıza gerek yok. Olabildiğince kusursuz farm almaya özen gösterin.
- Kullana ildiğiniz kadar yararlı enstrüman kullanın. Scriptin ayarlarını iyice kurcalayın ve oyununuza adapte edin (Auto-Smite, Recall vb.)
- Üstte belirttiğim kurallara uyarak size en uygun şampiyonu ve koridoru belirleyin.
- Banlanma riskiniz hiçbir zaman sıfır değil. Bunu asla unutmayın ve riske attığınız şeyi buna göre düzenleyin.
Sizin fikirleriniz nelerdir?
Bilgileriniz için teşekkürler ben evadeyi açtığım için ban yiyormuşum teşekkürler uyarınızı dikkate alacağımMerhabalar, kendimi hızlıca tanıtmak gerekirse şuan Diamond 1 400 level bir TR sunucusu oyuncusuyum. Bu noktaya tamamen kendim hiçbir script veya üçüncü bir part yazılım olmadan ulaştım. En son 2016 yılında bir scriptle Kalista script oynayarak Diamond 5'e çıkmıştım (Good old days). Şimdi tekrardan 30 level bir çar ile SoloQ giremediğim arkadaşlarımla eğlenmek ve scriptin bizi götüreceği lige kadar bir test yapmak amaçlı bu siteyi buldum. Ancak görmüş olduğum kadarıyla insanlar LPReborn'un banlanma riski olmadığını düşünerek banlanacaksınız demiyorum, çok fazla riskli hareketlerde bulunup ana hesaplarını riske atıyor. Bu yazımda eski bir script kullanıcısı olarak sizlere banlanma olasılığınızı neredeyse sıfıra indirmek için birkaç öneride bulunacağım. Bunlar:
Şu an benim gözüme en çok çarpan Karthus Jungle ve Samira ADC oldu. Bu iki şampiyonu da eğer sıkılmadan oynayabilirseniz sizleri en az Diamond 4'e kadar taşıyacağı konusunda hiçbir şüphem yok.
- Lütfen ne yaparsanız yapın evadeyi kapatın (Bu çok nadirde olsa duvara kafa atarak veya titreşerek dodge atmanızı engelleyecek, üzerinizdeki şüpheleri ortadan kaldıracak ve en önemlisi kendinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.)
- Script damgası yemiş çarlardan olabildiğince uzak durun! (Xerath, Kalista, Kog'maw vs. ne yaparsanız yapın script açmasanız bile sadece iyi oynadığınız için raporlanabilirsiniz
- Yüksek saldırı hızına ulaşan çarlardan ve itemlerden olabildiğince uzak durun! (Sadece bir teamfight ta saniyede üç kere adım atıp beş kere düz vuruş atmanız raporlanmanız için yeterli olacaktır.
- Scriptin en önemli özelliği farm, farm, farm! Oyunu kazanmak için penta atmanıza gerek yok. Olabildiğince kusursuz farm almaya özen gösterin.
- Kullana ildiğiniz kadar yararlı enstrüman kullanın. Scriptin ayarlarını iyice kurcalayın ve oyununuza adapte edin (Auto-Smite, Recall vb.)
- Üstte belirttiğim kurallara uyarak size en uygun şampiyonu ve koridoru belirleyin.
- Banlanma riskiniz hiçbir zaman sıfır değil. Bunu asla unutmayın ve riske attığınız şeyi buna göre düzenleyin.
Sizin fikirleriniz nelerdir?
onaylı değilsin daha 5 gün geçmesi lazım kkHocam bir şey sorucaktım ben +üye alıp buradaki scripti indiricem de sen hansi sc yi kullanıyorsun acaba dc versem bana ayarların yardımcı olurmusun