Lol script kullanmak istiyorum ama bazı sorularım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
1.)BAN Yermiyim
2.)Bu gün Hileyi Kullanabilirmiyim
3.) Main Hesabımı Kullanmalıyım Yoksa Yan Hesap İle mi giriş Yapmalıyım Önerileriniz Görüşleriniz Benim İçin değerli forumda Yeniyim Aranıza Yeni Katıldım teşekkürler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hile kullanırsın ama sana önerim yan hesapla oynaman ne olur ne olmaz main hesabın ban yemesin.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
WSReborn u mainde kullanabılırsın fakat 50 mesaja sahıp olup ve foruma 5 gunden fazla kayıtlı olman gerekmektedır

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Yan hesapla kullan

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
1.)BAN Yermiyim
3.) Main Hesabımı Kullanmalıyım Yoksa Yan Hesap İle mi giriş Yapmalıyım Önerileriniz Görüşleriniz Benim İçin değerli forumda Yeniyim Aranıza Yeni Katıldım teşekkürler
Her oyunda ban yersin ve zaten kullanma kullancaksanda zaten 3 ay ban atıcak 3 ay boyunca main hesabındanda oynayamayacaksın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Her oyunda ban yersin ve zaten kullanma kullancaksanda zaten 3 ay ban atıcak 3 ay boyunca main hesabındanda oynayamayacaksın
Peki Bu Dodge Ayarlarını Acmayip Minyonda Öne Geçerek Üstünlük Kursam Yakalanirmiyim

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kesin ban yemezsin diye bir şey diyemeyiz ancak wsreborn u kullanırsan uzun bir süre ban yemezsin dostum. Hileyi kullanmak için 50 yorum ve 5 gün siteye kayıtlı olman gerekmekte
1.)BAN Yermiyim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bugün kullanamazsın bu siteden olanı kullanacaksan 5 gün kayıtlı olmak gerekiyor ve 50 yorumu da unutma

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
1-Hileler undedected, absürt şekilde belli etmessen yemessin.
2-Hileyi kullanmak için onaylı üye olman gerekli. 50 yoruma ulaşmalısın ve 5 gün geçmeli kayıt süren.
3-Main hesabında kullanmanda bir sorun olmaz.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
1- Her hilenin ban riski vardır. Hiç kimse asla ban yemeyeceğini idda edemez.
2- Hayır bugün Lol scriptlerini kullanamazsın. Onaylı üye olmalısın onaylı üye 50 mesaj sayısı ve 5 günlük üyelik gerektirir. 50 mesaj sayısına ulaşsan bile 12.02.2023 tarihinde rankınız gelecektir.
3- Main hesaplarınızda hile kullanmak mantıklı değil lakin istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Rank grupları ve özellikleri
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...