1.)BAN Yermiyim
2.)Bu gün Hileyi Kullanabilirmiyim
3.) Main Hesabımı Kullanmalıyım Yoksa Yan Hesap İle mi giriş Yapmalıyım Önerileriniz Görüşleriniz Benim İçin değerli forumda Yeniyim Aranıza Yeni Katıldım teşekkürler
1.)BAN Yermiyim
3.) Main Hesabımı Kullanmalıyım Yoksa Yan Hesap İle mi giriş Yapmalıyım Önerileriniz Görüşleriniz Benim İçin değerli forumda Yeniyim Aranıza Yeni Katıldım teşekkürler
kesin ban yemezsin diye bir şey diyemeyiz ancak wsreborn u kullanırsan uzun bir süre ban yemezsin dostum. Hileyi kullanmak için 50 yorum ve 5 gün siteye kayıtlı olman gerekmekte
1.)BAN Yermiyim
1-Hileler undedected, absürt şekilde belli etmessen yemessin.
2-Hileyi kullanmak için onaylı üye olman gerekli. 50 yoruma ulaşmalısın ve 5 gün geçmeli kayıt süren.
3-Main hesabında kullanmanda bir sorun olmaz.
1- Her hilenin ban riski vardır. Hiç kimse asla ban yemeyeceğini idda edemez.
2- Hayır bugün Lol scriptlerini kullanamazsın. Onaylı üye olmalısın onaylı üye 50 mesaj sayısı ve 5 günlük üyelik gerektirir. 50 mesaj sayısına ulaşsan bile 12.02.2023 tarihinde rankınız gelecektir.
3- Main hesaplarınızda hile kullanmak mantıklı değil lakin istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.