Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lol script olarak LPReborn mu WSReborn mu tercih ediyorsunuz?
Bilmiyorum kanka ama bence wsborn daha iyi çoğu çar çalışıyor ve çoğunda da sıkıntısız oynatıyor ki wsbornda da lpborn da da yasuo oynadım bence biraz da iyi oynamak gerekiyor spacetowin değil yani bence çok fark yok
ikisindede fark var kite konusu dodge konusu karakterlerin skill vs. atma falan lbreborn daha iyi ama configi olmayan karakterlerin configi ve kasma olayları vs. bu konularda wsreborn daha iyi
kasma sorunu olmasa bende lbreborn kullanırım
İkisi arasında fark var adc kitelemek konusunda istiyorsan yani adc mainsen lpreborn fakat xerath tarzı skill tutturmak vesaire garanti istiyorsan wsreborn kullanmanı tavsiye ederim ikiside safe hile
optimizasyon olark wsreborn daha iyi herodan heroya göre değişkenlik gösteriyor bazen lpreborn daha iyi oluyor ayrı yeten wsreborun en büyük ++ larından biri map takibi jungun nerede oldugunu hangi campleri kestiği saniyesi süresi aşırı derece op bir özellik lig atlamada çok büyük etken oynuyor bence bu özellik işini bilen adam bu özelliği çok iyi kullanıyordur zaten
hocam ben lp kullanırken inject atınca atmalar oluyodu güncellemesi yok ama wsde hem güncel hemde inject kalitesi daha iyi yasuo ırelia ufakta olsa lp daha iyi gibi