Lol script önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Oyunu 2 yıldır oynuyorum kendi emeğimde max plat 1 ligine çıktım. Son zamanlarda maddi durumlardan dolayı sc ile hesap kasmayı veya boostlamayı düşünüyorum. Kaliteli bedava sc önerilerinizi merak ediyorum. Piyasayı hiç bilmiyorum o yüzden bedava sc ile net ban yersin diyorsanız paralı önerilere de açığım.
bunu kullan işte güzel ban yemedim daha

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam bgx oynuyorum ban atıyor pahalı bi hile 7 gunlugu 13 dolar bence gerek yok takım zaten iyi degilse taşıyamıyorsun :D sc olsan bile
dostum ban atmasındaki en temel sebep Bypass almamış olman onlar da pahalı 220 dolar falan veriyorsun öyle ban atmıyor
bypass nedir: Sitelerden aldıgınız scler aslında delected buna örnek verebileceğim sc Bgxtir. Bypass alarak dt olan scyi ud yapabiliyorsunuz.

Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
forum üzerinde hile gayet kaliteli ve iyi iş yapıyor başka hileleri kullanıp hem riske girmeye deymez

[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Knk tavsiyrm forumdakini kullanman ama diyorsan paralı kullancam ona da bgx ve legendsense derim

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şöyle uygun fiyatlı script alabileceğimiz bir site var mı

Üye
3 HİZMET YILI
Oyunu 2 yıldır oynuyorum kendi emeğimde max plat 1 ligine çıktım. Son zamanlarda maddi durumlardan dolayı sc ile hesap kasmayı veya boostlamayı düşünüyorum. Kaliteli bedava sc önerilerinizi merak ediyorum. Piyasayı hiç bilmiyorum o yüzden bedava sc ile net ban yersin diyorsanız paralı önerilere de açığım.
Kanka kesinlikle buradaki hileyi kullan ban riski yok

Üye
3 HİZMET YILI
Zaten ben de ya hesap kasıp satacağım ya da eloboost yapacağım sc ile. Arkadaşın nerde satıyor kastığı hesapları?
Web sitesine ilan atmıyormuş discord sunucunda satıyorum dedi bana yani baya da bi web sitesi var aslında hesap satışı için bi yarım saat araştırsan olur gibi

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
forumun hilesi sağlam kral , onu kullan bence

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben de buradakini deneyeceğim de onaylı üye kanser etti beni aga maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...