1 Haftalık 30 dolar ah ekonomi.Katılıyorum buradaki script çoğu paralı hileden bile daha iyi. Para sorun değil diyorsan Legendsense oyunun en iyi hilesi.
1 Haftalık 30 dolar ah ekonomi.Katılıyorum buradaki script çoğu paralı hileden bile daha iyi. Para sorun değil diyorsan Legendsense oyunun en iyi hilesi.
bunu kullan işte güzel ban yemedim dahaOyunu 2 yıldır oynuyorum kendi emeğimde max plat 1 ligine çıktım. Son zamanlarda maddi durumlardan dolayı sc ile hesap kasmayı veya boostlamayı düşünüyorum. Kaliteli bedava sc önerilerinizi merak ediyorum. Piyasayı hiç bilmiyorum o yüzden bedava sc ile net ban yersin diyorsanız paralı önerilere de açığım.
dostum ban atmasındaki en temel sebep Bypass almamış olman onlar da pahalı 220 dolar falan veriyorsun öyle ban atmıyorHocam bgx oynuyorum ban atıyor pahalı bi hile 7 gunlugu 13 dolar bence gerek yok takım zaten iyi degilse taşıyamıyorsunsc olsan bile
Malesef1 Haftalık 30 dolar ah ekonomi.
Kanka kesinlikle buradaki hileyi kullan ban riski yokOyunu 2 yıldır oynuyorum kendi emeğimde max plat 1 ligine çıktım. Son zamanlarda maddi durumlardan dolayı sc ile hesap kasmayı veya boostlamayı düşünüyorum. Kaliteli bedava sc önerilerinizi merak ediyorum. Piyasayı hiç bilmiyorum o yüzden bedava sc ile net ban yersin diyorsanız paralı önerilere de açığım.
Öyle yapacağım artık ama 50 yorum kasmam gerekiyormuş onu yapmaya çalışıyorumKanka kesinlikle buradaki hileyi kullan ban riski yok
bana da arkadaş önerdi 2 yıldır kullanıyorum ban yemedim dedi ona istinaden söyledim 50 yoruma devamkeÖyle yapacağım artık ama 50 yorum kasmam gerekiyormuş onu yapmaya çalışıyorum
Sanırım dia eloya kadarmış ama ban yememe mevzusu dia elodan sonra yiyormuşsunbana da arkadaş önerdi 2 yıldır kullanıyorum ban yemedim dedi ona istinaden söyledim 50 yoruma devamke
yani arkadaş da zaten diaya kadar hesap kasıp satıyor pek bi farkı yokSanırım dia eloya kadarmış ama ban yememe mevzusu dia elodan sonra yiyormuşsun
Zaten ben de ya hesap kasıp satacağım ya da eloboost yapacağım sc ile. Arkadaşın nerde satıyor kastığı hesapları?yani arkadaş da zaten diaya kadar hesap kasıp satıyor pek bi farkı yokha öyle olmuş ha böyle
Web sitesine ilan atmıyormuş discord sunucunda satıyorum dedi bana yani baya da bi web sitesi var aslında hesap satışı için bi yarım saat araştırsan olur gibiZaten ben de ya hesap kasıp satacağım ya da eloboost yapacağım sc ile. Arkadaşın nerde satıyor kastığı hesapları?
forumun hilesi sağlam kral , onu kullan benceOyunu 2 yıldır oynuyorum kendi emeğimde max plat 1 ligine çıktım. Son zamanlarda maddi durumlardan dolayı sc ile hesap kasmayı veya boostlamayı düşünüyorum. Kaliteli bedava sc önerilerinizi merak ediyorum. Piyasayı hiç bilmiyorum o yüzden bedava sc ile net ban yersin diyorsanız paralı önerilere de açığım.
Öyle yapacağım yorum kasıyorum 50 yorum lazımmışforumun hilesi sağlam kral , onu kullan bence