27 Haz 2020 #1 SAQUREX cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir Seçkin Üye Katılım 11 Tem 2017 Mesajlar 396 Çözümler 4 Tepki puanı 15 Ödüller 9 8 HİZMET YILI arkadaşlar az önceki konum silinmiş ben napcam önceden scripti kullanıyodum bu gün win 10 dan win 8 e geçtim ama 2.cmd yani oyun bekleniyor yazan cmd açılıp kapanıyor tekrar açıyorum ücrertsiz kısmı gelip kapanıyor napmam lazım ?
arkadaşlar az önceki konum silinmiş ben napcam önceden scripti kullanıyodum bu gün win 10 dan win 8 e geçtim ama 2.cmd yani oyun bekleniyor yazan cmd açılıp kapanıyor tekrar açıyorum ücrertsiz kısmı gelip kapanıyor napmam lazım ?
27 Haz 2020 #2 RedStrawberry Efsane Üye Katılım 26 Şub 2020 Mesajlar 5,575 Çözümler 209 Tepki puanı 3,360 Ödüller 15 6 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indir içindeki herşeyi kur bilgisayarı yeniden başlat sonra tekrar dene
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indir içindeki herşeyi kur bilgisayarı yeniden başlat sonra tekrar dene
27 Haz 2020 #3 RedZz Bum Be RedZz Seçkin Üye Katılım 7 Haz 2019 Mesajlar 364 Çözümler 6 Tepki puanı 33 Ödüller 6 6 HİZMET YILI Net framework ları yüklemeyi dene
28 Haz 2020 Konuyu başlatan #4 SAQUREX cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir Seçkin Üye Katılım 11 Tem 2017 Mesajlar 396 Çözümler 4 Tepki puanı 15 Ödüller 9 8 HİZMET YILI NightWare' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indir içindeki herşeyi kur bilgisayarı yeniden başlat sonra tekrar dene Genişletmek için tıklayın ... Saol dostum sayende çözdüm sorunu
NightWare' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indir içindeki herşeyi kur bilgisayarı yeniden başlat sonra tekrar dene Genişletmek için tıklayın ... Saol dostum sayende çözdüm sorunu