Lol script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
onaylı üye olduktan sonra sitedeki scripti kullanacağım belli etmezsem ban atarmı veya kaç maça ban atar? en iyi kullanılacak önerdiğiniz herolar nedir? ilk defa konu açıyorum umarım yanlış açmamışımdır.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Belli edip etmemen değil script'in undetected veya detected olması durumunda ban yersin veya yemezsin

Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
çok abartmadığın sürece bir şey olacağını sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
en iyi herolar bence xerath kog maw twitch ezreal

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Abartmadığın sürece sorun yok. Xerath, Twitch, Jayce, Viktor ile güzel oluyor bence.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Xerath, Twitch, kog maw abartmadığın sürece güzel çarlar

Her hile kullanan bir gün banı tadacaktır
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sıfırdan hesap açıp full sc ile oynadım şuan hesap dia ve herhangi bir banda yemedim

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Script Şuanda tespit edilmemiş durumunda tespit ne zaman ediliceği belli değil edilmediği sürece ban yemezsin ki uzun bir süre daha böyle gidicek gibi onun dışında köklesen de hileyi çatur çutur vursan da hile de deseler küfürden yersin hileden yemezsin keyfine bak

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ne yaparsam yapayım onaylı üye hala olamadım ne yapmam lazım
Post automatically merged:

avaba birisi cevap yazabilir mi nasıl olacğaım konusunda

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
knka belli etmek vs deilde fix yediği zaman bi banlama oluyor sc kullanılmış hesaplarda zaten bunun hakkında bilgi veriliyor formu takip ederek bunu öğrenebilirsin hangi herolarda iyi diyorsan sc için yapılmış configler var sitemizde onlara göz atıp onların tier listesindeki S serisi herolar gayet başarılı bide naparsam yapıyım onaylı olamadım demişsin bunun için pek bişi yapmaya grk yok aslında bilgi sahibi olduğun konulara cvp verebilir veya öğrenmek isteğinin bi konu hakkında form açarak arkadaşlardan yardım alabilirsin ve bu sayede hem yorumun kasılır hemde bilgi sahibi olabilirsin iyi ve sağlıklı günler dilerim <3

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ben sitedeki taa toir ***** zamanından beri oynuyorum o zamandan kalma ban yemeyen hesabım var. Diğer paralı scleride kullandım onlara nazaran daha az ban atıyor şaşırtıcı derecede Left işini biliyor.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hocam bu değişkenlik gösterir. Mesela karşındaki adam sc olduğunu anlar, sadece bir yerde aşırı belli edersin orada video kaydını gider ticket olarak atar direkt ban yersin. Onun haricinde hile dt olana kadar yemezsin. Ne kadar daha ud kalacağını kimse bilemez. Bi bakarsın yarın bi güncellemeyle herkes patır kütür çatur çutur şakır şıkır laps güm ban yer. Banlanmasından çekineceğin hesapta hile açma. Valoranttaki gibi hwid ban yok ne de olsa asıl hesabın güvende olur.

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
kanka eninde sonunda ban yersin ama bu sitede ki sc için konuşuyorum, uzun süre sonra ban yersin

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Hile kullanan er ya da geç yer ban ama sitede ki hileyi güncel olarak takip etmeni tavsiye ederim oyuna güncelleme geldikten sonra hileye de güncelleme gelmiş mi kontrol et

kinda outta luck
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sc ile oynadıgım 2-3 account var 1 yıldır hepsi duruyor legit oynadıgın sürece ban yemezsin. kendini rahat edeceğin birkaç hero belirle kendine onların üzerine yogunlaş. Gidip de genel kitle gibi aaa sc gidip xerath alayım cass alayım diyip onları oynarsan cok dikkat cekersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...