Çözüldü LoL scripti nasıl açılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba siteye yeni kayit oldum, neredeyse hiçbir şey bilmiyorum LoL scriptini nasıl indirecegim, nereden bulabilirim, bilen yardimci olabilecek var mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Öncelikle merhaba Script açmadan önce driver eksik olmadıgından ve işletim sistemi windows 10 olduğundan emin olun
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi dx9 modunu işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.

dx9.png

Bu adımları eksiksiz bir şekilde yapıp denermisiniz Sorun halen devam ediyorsa veya başka bir sorun karşılaştı iseniz özelden bana yazabilirsiniz.
Banlı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
1: Buradaki League of Legends betiği hızla yasaklanıyor
2: Çalıştırmak için MH yükleyiciyi indirin, hack merkezine girin, "League of Legends" penceresine girin ve çalıştırın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kardeşim konu altında yapman gerekenler yazıyor konuyu baştan sona okursan çok rahat yapabilirsin . Fakat uyarmak istiyorum şuan sitedeki script güvenli değil

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Memory nın launcherını ındırıp sag ustten hack uı var ona bas ve league of legends e tıkla oyuna gir programı aç ve yükleye bas.

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Dostum öncelikle anti virüs programını ve windows defender i devre dışı bırakıyorsun hilenin konusunda desteklenen tarayıcılar yazıyor eğer bunlardan bir iile foruma erişim sağlıyorsun o tarayıcıdaki ve pc deki ad blockerı kapatman lazım.
2. adım olarak forumun ana sayfasında sağ üste hack center bölümüne geliyorsun giriş yaptıktan sonra kullanıcı adının yanında bir indirme butonu göreceksin
indirdiğin klasörü masa üstüne çıkartıyorsun klasör şifresi mh
3. adım oyun clientini açıyorsun ve indirdiğin loaderi yönetici olarak çalıştırıyorsun ardından tekrar hack center a giriş yaparak lol hilesini seçip çalıştırıyorsun ve oyuna giriyorsun iyi eğlenceler .
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ban riskini en aza indirmek için evade kapalı kullanabilrisn sürekli %apdata% gibi konumları temizleyebilirsin scripte efsana çalışan herolar vayne ezreal ire yasuo ban olayı birazda şans işi ama 1 haftada 2 haftada falan ban yiyorum ben

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Dostum öncelikle anti virüs programını ve windows defender i devre dışı bırakıyorsun hilenin konusunda desteklenen tarayıcılar yazıyor eğer bunlardan bir iile foruma erişim sağlıyorsun o tarayıcıdaki ve pc deki ad blockerı kapatman lazım.
2. adım olarak forumun ana sayfasında sağ üste hack center bölümüne geliyorsun giriş yaptıktan sonra kullanıcı adının yanında bir indirme butonu göreceksin
indirdiğin klasörü masa üstüne çıkartıyorsun klasör şifresi mh
3. adım oyun clientini açıyorsun ve indirdiğin loaderi yönetici olarak çalıştırıyorsun ardından tekrar hack center a giriş yaparak lol hilesini seçip çalıştırıyorsun ve oyuna giriyorsun iyi eğlenceler
denedim anlattım onu ama yapamadı sanırsam arkadas antivürüs devre dısı bırakcaktı

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
denedim anlattım onu ama yapamadı sanırsam arkadas antivürüs devre dısı bırakcaktı
Av yi devre dışı bırakmıştır ztn sorun alıyorsa oyununun client ayarlarına girip dx9 a alması lazım ve
burdaki sürücüleri pc ye kurması lazım

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba siteye yeni kayit oldum, neredeyse hiçbir şey bilmiyorum LoL scriptini nasıl indirecegim, nereden bulabilirim, bilen yardimci olabilecek var
dit sesi dedigin seyi hala cozemedim bende oyle bir ses gelmiyor dit sesi derken izin vere bastigindaki sestenmi bahsediyosun
Post automatically merged:

waiting for league of legends exe diyor ama sonra oyuna girince yanit vermiyo diyo hicbir seye tiklamadan
Anti virüsün kapalı olduğuna eminmisin

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba Script açmadan önce driver eksik olmadıgından ve işletim sistemi windows 10 olduğundan emin olun
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi dx9 modunu işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.

dx9.png

Bu adımları eksiksiz bir şekilde yapıp denermisiniz Sorun halen devam ediyorsa veya başka bir sorun karşılaştı iseniz özelden bana yazabilirsiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...