ben hesap kurarken ban yıyorum saka gıbı =)reis hileyi kullanma şuanda ban atıyor 1 2 oyun sonrasında ban yersin kullanma çok kullanıp ban yemek istiyorsan main hesapta açmamanı öneririm
suanlık duzelıyor kendı hesabınız ıle gırmeyınben sadece 3 maç kullanabildim sonra banlandım
denedim anlattım onu ama yapamadı sanırsam arkadas antivürüs devre dısı bırakcaktıDostum öncelikle anti virüs programını ve windows defender i devre dışı bırakıyorsun hilenin konusunda desteklenen tarayıcılar yazıyor eğer bunlardan bir iile foruma erişim sağlıyorsun o tarayıcıdaki ve pc deki ad blockerı kapatman lazım.
2. adım olarak forumun ana sayfasında sağ üste hack center bölümüne geliyorsun giriş yaptıktan sonra kullanıcı adının yanında bir indirme butonu göreceksinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapindirdiğin klasörü masa üstüne çıkartıyorsun klasör şifresi mh
3. adım oyun clientini açıyorsun ve indirdiğin loaderi yönetici olarak çalıştırıyorsun ardından tekrar hack center a giriş yaparak lol hilesini seçip çalıştırıyorsun ve oyuna giriyorsun iyi eğlenceler
Av yi devre dışı bırakmıştır ztn sorun alıyorsa oyununun client ayarlarına girip dx9 a alması lazım vedenedim anlattım onu ama yapamadı sanırsam arkadas antivürüs devre dısı bırakcaktı
evet yoksa oyundan atıyor yeniden bağlan diyorAv yi devre dışı bırakmıştır ztn sorun alıyorsa oyununun client ayarlarına girip dx9 a alması lazım veBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburdaki sürücüleri pc ye kurması lazım
Merhaba siteye yeni kayit oldum, neredeyse hiçbir şey bilmiyorum LoL scriptini nasıl indirecegim, nereden bulabilirim, bilen yardimci olabilecek var
Anti virüsün kapalı olduğuna eminmisindit sesi dedigin seyi hala cozemedim bende oyle bir ses gelmiyor dit sesi derken izin vere bastigindaki sestenmi bahsediyosun
Post automatically merged:
waiting for league of legends exe diyor ama sonra oyuna girince yanit vermiyo diyo hicbir seye tiklamadan