Onaylı Üye
Önemli Değil 4 hesapta Denedim En fazla 5 Oyunda Ban Atıyorlar Direkbilgilendirme için teşekkür ederim.
Yada Şöylede Olabilir Diye Düşünüyorum Benim Hesap açtım zaman ip onlarda gözüküyordur ondan Dolayı Direk Olarak Kontrol Ediyor Olabilirler Ondan Dolayı Ban Yemiş Olabilirimİyi Günler Arkadaşlar Sizlere Biraz Tavsiyem Var Bu aralar Lol Script Kullanmayın Çok Hızlı Ban Atıyorlar Ana Hesabım Nerden Baksanız 2 Senden Beri Ban Yemiyordum Dün Ban Yedim Yedek Hesapla Girdim Baktım Ordan da 1 Maç Sonra Ban Attılar Tavisye Olarak Bence Bu Aralar Lol Script Kullanmayın
lolün sabrını artık zorlamışızkarakter seçiminde ban yiyorum ben =)=)=)
rica ederimbilgilendirme için çok teşekkürler
önemli değil dostumtavsiyen için teşekkürler arkadaşım
ban dalgası var 1 hft ya biterBende aynı şekilde 2 yıldır yemiyordum dün gece yedim bu aralar girmeyin
benim mac 5 mac dayaniyor nasil 2yil yapiyorsunuzİyi Günler Arkadaşlar Sizlere Biraz Tavsiyem Var Bu aralar Lol Script Kullanmayın Çok Hızlı Ban Atıyorlar Ana Hesabım Nerden Baksanız 2 Senden Beri Ban Yemiyordum Dün Ban Yedim Yedek Hesapla Girdim Baktım Ordan da 1 Maç Sonra Ban Attılar Tavisye Olarak Bence Bu Aralar Lol Script Kullanmayın
ara sıra feedliyordum nasıl desem 15 -0 gidiyorsam eğer 15 -8 fln gidiyordum bazı maçlar bilerek feedliyordum bilerek dedim de oynuyordum ama adam gidib bilerek ölmüyordumtavsiye için teşekkürlerde 2 senedir nası ben yemedin
lolün canına tak etti benceban dalgası var 1 hft ya biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?