Süper Üye
bende 1 senedır emıyordum gıttı hesapLan bende 5 aydır ban yemiyorum bu aralar kullanmam tşkler
bende 1 senedır emıyordum gıttı hesapLan bende 5 aydır ban yemiyorum bu aralar kullanmam tşkler
Az önce bir hesap oluşturdum ve senaryoyu kullandım ve oyun bittiğinde zaten yasaklandım...windsaharp kaç ayda ban atar
Benim için bu imkansız, 1 oyun oynuyorum ve zaten yasaklıyımben 8 aydır kullanıyorum gün icerisinde cok mac atmıyorum en fazla 4 macta cıkıyorum hala daha ban yemedim ayarını kısarsanız cok birşey belli olmuyor
Bu aralar geniş bir ban dalgası varİyi Günler Arkadaşlar Sizlere Biraz Tavsiyem Var Bu aralar Lol Script Kullanmayın Çok Hızlı Ban Atıyorlar Ana Hesabım Nerden Baksanız 2 Senden Beri Ban Yemiyordum Dün Ban Yedim Yedek Hesapla Girdim Baktım Ordan da 1 Maç Sonra Ban Attılar Tavisye Olarak Bence Bu Aralar Lol Script Kullanmayın
son çıkan hileyi dene belirli bir süresi yok şu anda test aşamasında ama eğlencesine felan oynanır yaniÖnceden 2-3 ay ban yemeden oynardım şimdi 2 maç ban![]()