log dosyalarını temizlersen sorun olmaz.Ben 2 aydır ban yemedim.Üst üste ban yemenin sebebi kara liste olman.Log ları ve %temp% gibi dosyaları temizlemesen sürekli ban yersin.Log ları temizlemeden 1 haftada ban yedim.Her oyundan çıkarken temizliyorum ve 2 aydır ban yok.İyi günler arkadaşlar sizlere biraz tavsiyem var bu aralar LoL script kullanmayın çok hızlı ban atıyorlar ana hesabım nereden baksanız 2 senden beri ban yemiyordum dün ban yedim yedek hesapla girdim baktım oradan da 1 maç sonra ban attılar tavsiye olarak bence bu aralar LoL script kullanmayın.
WindSharp 1-2 maçta banlatıyor diye duydum LPReborn tavsiyemdir daha az ban yeme olasılığınhangi sc de ban yiyosun direkt
arkadaslarıma hayla ban atmadı cokmu belli ettinİyi günler arkadaşlar sizlere biraz tavsiyem var bu aralar LoL script kullanmayın çok hızlı ban atıyorlar ana hesabım nereden baksanız 2 senden beri ban yemiyordum dün ban yedim yedek hesapla girdim baktım oradan da 1 maç sonra ban attılar tavsiye olarak bence bu aralar LoL script kullanmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?