Dostum beleş olmasına bakma bu hile oldukça kaliteli ve oyun bilgin varsa mekaniklerin iyi olucağından elo çıkabilirsinMerhaba, script bu sitede beleş. Az çok biliyorum, bu scriptle oynayıp ligimizi yükseltme şansımız var mıdır ADC oynayarak? Bu script beleş olduğundan dolayı böyle soru sordum.
Report da çok sorun olmuyor diye biliyorum üst üste çok fazla report almalısın 2hafta oyna 1hafta ara ver bir hasap için bunu uygulaReportlanmamaya özen göster kankam baya lig atlarsın
Sc için diamond yüksek eloya girmez bile gerçekten oyunu biliyorsan çok rahat elo çıkarsın ben gm 400lere kadar çıktımDiamondda falan script görüyorum bu siteden mi başka siteden mi onu söylemem zor ama evet lig kasabilirsin
Eskisi gibi scler nerdeee ama genede oyunu güzel oynayarak nerede ne yapacağını bilen bir oyuncu yükselecektirartık eskisi gibi scriptle spaceye basıp lig atlanmıyor ama script saglamsa atlayabilirsin
Harbi bu arada neyi tartışıyoruz burdabedava diye bana para vermiyon ben rank atlattirmam mi diyecek script ne sacma soru. tabii ki atlarsin.
Cha olan kimseyi duymadım ama iyi bir oyun bilgisi ile çıkılamaz değilSc kullanıp chalanger olan çok tanıdığım var
Birde yanında sup sc olunca rahat bir şekilde çıkarsınAdc oynayarak çok rahat bir biçimde lig kasabilirsin
Çok rahat lig atlarsın scriptsiz bile elmas 3 e geldim benMerhaba, script bu sitede beleş. Az çok biliyorum, bu scriptle oynayıp ligimizi yükseltme şansımız var mıdır ADC oynayarak? Bu script beleş olduğundan dolayı böyle soru sordum.
script olsan dahi onu kullanmak için biraz dikkatli olman gerekir script sadece champ ın oynayışına etki eder feedlersen rakibin üstüne daha çok atılmaya çalışmaMerhaba, script bu sitede beleş. Az çok biliyorum, bu scriptle oynayıp ligimizi yükseltme şansımız var mıdır ADC oynayarak? Bu script beleş olduğundan dolayı böyle soru sordum.
script bu konuda büyük yardımcı olur fakat oyun bilgin yoksa gene lig kasarsın ama çokda yükseklere çıkamassınMerhaba, script bu sitede beleş. Az çok biliyorum, bu scriptle oynayıp ligimizi yükseltme şansımız var mıdır ADC oynayarak? Bu script beleş olduğundan dolayı böyle soru sordum.