- Yasaklandı
Banlı Üye
Elini söyle yardımcı olayım bide Naim laneni söyle
supun iyiyse kalista çok iyi taşıyorMerhaba arkadaşlar. Lol de sc ile tek başıma elo kasacagim hero önerisi var mı? Hangi heroyu oynarsam oynuyim hangi kane de oynarsam oynuyim feedliyolar maçı kaybediyoruz. Laneyi kazanıyorum ama maçı taşımak için yeterli olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
jg viego yada adc kogmaw kalista oynayabilirsin rahat winlersin zor kaybedersin yani oyunu biliyorsanMerhaba arkadaşlar. Lol de sc ile tek başıma elo kasacagim hero önerisi var mı? Hangi heroyu oynarsam oynuyim hangi kane de oynarsam oynuyim feedliyolar maçı kaybediyoruz. Laneyi kazanıyorum ama maçı taşımak için yeterli olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
vayne,kata,irelia,en önemlisi kalistaMerhaba arkadaşlar. Lol de sc ile tek başıma elo kasacagim hero önerisi var mı? Hangi heroyu oynarsam oynuyim hangi kane de oynarsam oynuyim feedliyolar maçı kaybediyoruz. Laneyi kazanıyorum ama maçı taşımak için yeterli olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
kesinlikle vayne hocam hem scle oynaması zevkli hemde hızlıca yükselebilirsinizİlk 10 maç atıyorum platlar lar da goldlar da gumusler de geliyor