LoL scriptle oynanabilecek şampiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Lol de sc ile tek başıma elo kasacagim hero önerisi var mı? Hangi heroyu oynarsam oynuyim hangi kane de oynarsam oynuyim feedliyolar maçı kaybediyoruz. Laneyi kazanıyorum ama maçı taşımak için yeterli olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
supun iyiyse kalista çok iyi taşıyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
tank şampiyonları meta kankam bu aralar al bak dalgana

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bana göre WARWİCK çünkü q su canının yarısını fullüyor r yani ultin direkT canını fulluyor ölümcül tempo girince daha seri saldırdığın için daha seri can çalıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
adc alıp xayah jinx oynayabilirsin eğer lanede çok çok ezilmezsen çok rahat kazanırsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Mid - Fizz
Top - Darius
Jungle - Diana
Ad Carry - Samira
Support - Lulu

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Lol de sc ile tek başıma elo kasacagim hero önerisi var mı? Hangi heroyu oynarsam oynuyim hangi kane de oynarsam oynuyim feedliyolar maçı kaybediyoruz. Laneyi kazanıyorum ama maçı taşımak için yeterli olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
jg viego yada adc kogmaw kalista oynayabilirsin rahat winlersin zor kaybedersin yani oyunu biliyorsan

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
vayne,kata,irelia,en önemlisi kalista

Üye
3 HİZMET YILI
kardeşim Jungle oynayıp takım arkadaşlarını da kastırabilirsin ve bu şekilde sende kasılırsın eksik olmaz hem takım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
support oynabilirsin tek başına olsanda pyke veya diğer agresif supportlarlada rank kasabilirsin neeko olabilir mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...