Maalesef. Zeri çalışsa çok sağlam olur ama yok maalesef.bu herolar 2 sc'de de çalışmıyor mu?
Dostum, varsa özelden link atabilir misin?kanka kendileri eklermi bilmiyoruz ama public olarak aiolar var onlardan bakabilirsin var ise onlarda yapıyorlar
lprebornda aio yok galiba o yüzden çalışmaz windsharp gibi aio ekleniyorsa çalışır league of legends hile hack kısmından bakabilirsin.Maalesef. Zeri çalışsa çok sağlam olur ama yok maalesef.
Post automatically merged:
Dostum, varsa özelden link atabilir misin?
yeni gelen şampiyonlar eklenmesi biraz zaman alır diye düşünüyorum bir forumda görmüştüm şuan uğraşıyorlar diye umarımknk eklense ekleniridi ama yinede bi umut verelim belki eklerler
ne gerek varki zaten yeteri kadar şaöpiyon var benceknk eklense ekleniridi ama yinede bi umut verelim belki eklerler
Kanka windsharp ile lp reborn"un bir farkı yok zaten tek farkı lp reborn"un geç ban atması belli etmezsen hiç atmayabilirbu herolar 2 sc'de de çalışmıyor mu?
Gelmek isterim hemenMerhaba 0-30 lv kasıyorum gelmek isteyen var mı varsa isim:Smiley4 istek attın kabul ederim
Yolladım istek kardoMerhaba 0-30 lv kasıyorum gelmek isteyen var mı varsa isim:Smiley4 istek attın kabul ederim
Kankam zeri için urf spam modundan q sü için ayarlayabiliyorsun sanırım bu sitede vardı araştır bulursunMerhaba, bir çok şampiyon hala sc ile combo yapmıyor. Örnek olarak Zeri, Renata ve Gwen. Acaba ne zaman Script'e eklenirler?