Oyunun tabikide böyle bir algoritması mevcut değil sadece tesadüf veya sana öyle geliyor(Bazı arkadaşlar tesadüf diyenler spam atıyor demişte Riot scriptli scriptsiz diye ayırıp ban atmamayı tercih edip birbiriyleriylemi eşleştiriyor mantık bunun neresinde neyse )arkadaşlar lolde scriptle girince karşıma da yüzde seksen script geliyor ama script açmayınca da yüzde seksen gelmiyor sizce de öyle mi yoksa bana mı öyle geliyor? karşıma script gelmesinin önemi yok sormak istediğim sistem bunu 3.parti yazılım olarak görüyor ve ona göre mi eşleştirme yapıyor oyuncu azaldığı için ban atmaları da zor oluyor.
aynen öyle oluyor oyudnan zevk alma süreci bitince scripte başlanılıyor267 level scriptsiz oynadım sıktı script ile daha çok eğleniyorum
bana asla olmazarkadaşlar lolde scriptle girince karşıma da yüzde seksen script geliyor ama script açmayınca da yüzde seksen gelmiyor sizce de öyle mi yoksa bana mı öyle geliyor? karşıma script gelmesinin önemi yok sormak istediğim sistem bunu 3.parti yazılım olarak görüyor ve ona göre mi eşleştirme yapıyor oyuncu azaldığı için ban atmaları da zor oluyor.
Kral script ile oynadın mı nasıl oluyor anlatsanaabi ben 1 aya yakın oynadımkarşıma hiç hile gelmedi cs go daki gibi güvenirliğin düşüyo daha az beli etmeye çalış
aynen öyle ama herkes böyle düşünmüyo hilecilere küfür ediyolar mal malşöyle kanka sen emek harcican zaman harcican ; en kötü şşöyle düşün mouse bile tıkllamak özel emek istiyor ama diğer türlü sadece space neden sadece space varken sen mouse tıklayasın
birde bu tüm herşeyde geçerli eğer hile varsa emeğe gerek yok![]()
Script fark etse ban atar zaten büyük ihtimalle denk gelmiştirarkadaşlar lolde scriptle girince karşıma da yüzde seksen script geliyor ama script açmayınca da yüzde seksen gelmiyor sizce de öyle mi yoksa bana mı öyle geliyor? karşıma script gelmesinin önemi yok sormak istediğim sistem bunu 3.parti yazılım olarak görüyor ve ona göre mi eşleştirme yapıyor oyuncu azaldığı için ban atmaları da zor oluyor.