LoL scriptli scriptsiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Tesadüf diyenlerin tamamı spam yorum atıyor oyun senin karşına senin düzeyinde bir oyuncu getirir script vs script gibi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sz siz taşıyıcı tanklar cok güclü kanka adc metasında kesinlikle te falan meta olursa script mesela değişir yani

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
arkadaşlar lolde scriptle girince karşıma da yüzde seksen script geliyor ama script açmayınca da yüzde seksen gelmiyor sizce de öyle mi yoksa bana mı öyle geliyor? karşıma script gelmesinin önemi yok sormak istediğim sistem bunu 3.parti yazılım olarak görüyor ve ona göre mi eşleştirme yapıyor oyuncu azaldığı için ban atmaları da zor oluyor.
Oyunun tabikide böyle bir algoritması mevcut değil sadece tesadüf veya sana öyle geliyor(Bazı arkadaşlar tesadüf diyenler spam atıyor demişte Riot scriptli scriptsiz diye ayırıp ban atmamayı tercih edip birbiriyleriylemi eşleştiriyor mantık bunun neresinde neyse ) :D

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kankam cs de ki sistem gibi demişsin hileciyi hileciyle eşleştirme sistemi ama sanmıyorum oyunun %80 i script olma yolunda ilerliyor muhtemelen o yüzden öyle geliyor karşına.

Michael Corleone
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sahsen ben oyunları hileli oynamayı daha cok seviyorum ondan dolayı scriptli

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sorumu bu ya tabiki scriptli hahahha

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
script yakalarlarsa ban atıyorlar kanka direk acımıyorlar yani scriptli daha zevkli ya

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bu dediğini bende düşündüm sanırım öyle :(

Üye
3 HİZMET YILI
muhtemelen fresh hesaplarda oynadıgın için karşınada sc ile lig kasip hesabı satan hayatsız ergenler geliyordur scripti tespit etse aynı oyuna sokmak değilde perma ban atar :D

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
hocam şimdi şöyle birşey var. scripti öğrendin ve nasıl çalıştığını vesaire öğrendikten sıonra rakibinin en ufak hareketlerinde script olduğunu anlıyorsun ve fark ediyoprsun fakat scriptsiz oytnarken ya da scripti öğrenmeden önce oynadığında da o hareketleri bilmediğinden dolayı karşında script algısı yaratmıyor tamamen psikolojik birşey. türkiye sunucusunda hemen hemen her oyunda script var. euweste geçmeni öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
arkadaşlar lolde scriptle girince karşıma da yüzde seksen script geliyor ama script açmayınca da yüzde seksen gelmiyor sizce de öyle mi yoksa bana mı öyle geliyor? karşıma script gelmesinin önemi yok sormak istediğim sistem bunu 3.parti yazılım olarak görüyor ve ona göre mi eşleştirme yapıyor oyuncu azaldığı için ban atmaları da zor oluyor.
bana asla olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
abi ben 1 aya yakın oynadımkarşıma hiç hile gelmedi cs go daki gibi güvenirliğin düşüyo daha az beli etmeye çalış

Dert Var Gelir Geçer R25 Var Deler Geçer
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
csgo daki sistem var mıdır acaba rapora göre hileler denk geliyor karşılıklı

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Cok raporlanirsaniz cok raporlu kisiler gelir hocam MMR mantigi

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
şöyle kanka sen emek harcican zaman harcican ; en kötü şşöyle düşün mouse bile tıkllamak özel emek istiyor ama diğer türlü sadece space neden sadece space varken sen mouse tıklayasın :D
birde bu tüm herşeyde geçerli eğer hile varsa emeğe gerek yok :D
aynen öyle ama herkes böyle düşünmüyo hilecilere küfür ediyolar mal mal :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Script fark etse ban atar zaten büyük ihtimalle denk gelmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...