Onaylı Üye
Beyler niye olduğunu bilmiyorum da scriptli çok yavaş geliyor, bazen çok saçma hareketler yapıyor. Scriptsiz daha iyi oynuyorum. Normal midir?
Moderatörün son düzenlenenleri:
reis adam script yazmış minecarft olucak değil ya lol den bahsediyor işte ?Hnagi oyunla ilgili Soru Bu biraz daha aciklayici yazarsaniz bilgimiz varsa paylasiriz kardesim.
sc nin ayarları var onları kendine uyarlarsan daha çok verim alırsın en başlarda banada öyle geliyodubeyler niye bilmiyorum ama scli çok yavaş geliyor bazen çok saçma hareketler yapıyor scsiz daha iyiyim normalmidir ?
Zor alışırsın zaten ilerledikçe rahat gelmwye başlarbeyler niye bilmiyorum ama scli çok yavaş geliyor bazen çok saçma hareketler yapıyor scsiz daha iyiyim normalmidir ?
kanka bencede öyle bu script free zaten çok iyi olmasını bekleyemezsin kullanmayabilirsin.beyler niye bilmiyorum ama scli çok yavaş geliyor bazen çok saçma hareketler yapıyor scsiz daha iyiyim normalmidir ?
aldığın heroya görede değişiklik gösteriyor knkbeyler niye bilmiyorum ama scli çok yavaş geliyor bazen çok saçma hareketler yapıyor scsiz daha iyiyim normalmidir ?
olabilir knkbeyler niye bilmiyorum ama scli çok yavaş geliyor bazen çok saçma hareketler yapıyor scsiz daha iyiyim normalmidir ?
başta çok zorlanırsın alışınca normal oynayamazsın.Scsiz oynama çalıştığında adama space ile saldırmaya çalışırsın.Alışman önemlibeyler niye bilmiyorum ama scli çok yavaş geliyor bazen çok saçma hareketler yapıyor scsiz daha iyiyim normalmidir ?