merhabalar lolde script açıcam ban ihtimalini en düşüğe çekmek için neler yapabilirim önerilerinizi beklerim Hangi script kullandığına göre değişir eğer ücretsiz kullanıyorsan pek bi fayda etmeyebilir.
full değilde farm yap öyle gidipde adamlara dalma evade diye özellik varmı onu kapatman lazım yoksa direk anlaşılıyor bide challanger config öneriyorum çok güzel legit oynuyorum neredeyse 2 ay oldu kullanalı ve ban yemedim günde 3-4 kez giriyorum
knk skilleri tuttur biraz kendine her skili almamazlık gibi bişi yapma beli etme bilerek farm kaçır ozellikle büyük farmı chata olmm nasıl kaçırdım fln yazarsın belli etmeessen bişi olmaz
valla reis full + full kismadan oynuyorum hala ban yemedim tabi bu yemiyecem anlamina gelmiyor ama sadece bilgilendirmek amacli yaziyorum kullandigim cfg challenger cfg burda form konularinda vardi indirme linki
Kanka sc den ban yememek için birşey yapmana gerek yok her türlü 1 2 ay sonra bile olsa yiyorsun ama sc deki lol skini falan acma o daha yüksek ihtimal oluyormus bide cok belli etme rapor yeme yani
anlaşılmamak istiyorsan evade kapamalısın dostum kapamasam sorun çıkarırmı dersen script olduğun belli olur ticket veya report yersin fakat ben şuana kadar birsürü kez report yedim ve üstüne ticketlar açıldı fakat hala hesapta devam etmekteyim hile detected olmadığı sürece kolay kolay ban atmaz