Onaylı Üye
göremedim sınırlı kardeşimMerhaba, buradan oluşturduğum konuma göz atabilirsin.
Yapıyorum yeri geliyor lane de bilerekten 4-3 gidiyorum ölüm çok kda kasmasın diyebence ip ban atılmadıysa yeni hesaptan dene ama fazla çaktırma yeri geldiğinde ölmeyi de bil
kaç gündür kullanıyorsun hileyi main hesabından mı oynuyorsunYapıyorum yeri geliyor lane de bilerekten 4-3 gidiyorum ölüm çok kda kasmasın diye
hayır smürf hesaplardan main hesap plat 1 çok kostüm var kıyamıyorum. 1 haftadır kullanıyorum öğrenmeye çalısıyorum bir yandankaç gündür kullanıyorsun hileyi main hesabından mı oynuyorsun
hepsi hammade bro kendi hesaplarım genellikle düşük elo da kullanıyorum demir bronze felaneğer kullandığın hesaplar fresh yani yeni hesaplar ise botted olarak ban yemişlerdir 5 6 farklı hesapta kullandım halende kullanıyorum birşey olmadı evade harici açık
olabilir bromkankam büyük ihtimal raporlamadan ban yemişsindir bende kullanıyorum bi sıkıntı yok şu anlık
ben yeniyim şuan bu konularda o yüzden wsrebonu nasıl açıcağım ve ne olduğu hakkında yardım edermisinwsrebon kullanıyosan kolaykolay ban yemezsin ben 1 kere ban yedim ondada chatde biri bana sc sindiye sövmüştü bende sinirlenim eve lan fln dedim ondan yemiştim onun haricinde uzun zamandır kullanıyıorum hiç banlanmadım adc config kur devam et
Sence banlanmamanın bı sırrı olabılır mı zannetmemMerhaba, buradan oluşturduğum konuma göz atabilirsin.
brom adc main var kullanıcı adı onun konularına bakarak öğrenebilirsinben yeniyim şuan bu konularda o yüzden wsrebonu nasıl açıcağım ve ne olduğu hakkında yardım edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?