devir biç harbiden çok işe yarayacak tank metasındaArkadaşlar sezon 13'de en güçlü rün hangisi olur?
Benim tercihim isabet dalının en altındaki Biç devir rünü olurdu. Neden biç devir?
Sezon 13le birlikte çok fazla yeni tank itemi geliyor. Bunlardan bir tanesi devin hükmü adlı item bu item çok fazla can kazanıyor hâliyle rakibin canı senin canından ne kadar fazlaysa biç devir o kadar fazla vuruyor.
Biç Devir:
Ekli dosyayı görüntüle 80357
YENİLMEZ op rün aga ya gerçek hasar ve mutlak sömürü ile baya güçlü oluyor.yenilmez baya iyi olur zaten uzun fightlar döneceği icin artık yenilmez tercih edilir
hemfikirim dostum güzel mantık amaArkadaşlar sezon 13'de en güçlü rün hangisi olur?
Benim tercihim isabet dalının en altındaki Biç devir rünü olurdu. Neden biç devir?
Sezon 13le birlikte çok fazla yeni tank itemi geliyor. Bunlardan bir tanesi devin hükmü adlı item bu item çok fazla can kazanıyor hâliyle rakibin canı senin canından ne kadar fazlaysa biç devir o kadar fazla vuruyor.
Biç Devir:
Bu bahsettiğin güç değil bildiğin kırık bu yaEvet Gerçekten Şuan Sezonun İçerisindeki En güçlü Rün bu olabilir Zaten Tank Metasındayız 6 7 k üzeri can barları söz konusu maokai mundo sejuani gibi herolar varsa tercih edilmesi gerekiyo en güçlü hero ise bu rünle kesinlikle yuumi full support itemleri ile 6k canı olan mundoya 3 tane q atarak kesiyor gerçekten çok güçlü bir rün
yenilmez ve hortlağın pençesi olabilir 2side tankların işine geliyorArkadaşlar sezon 13'de en güçlü rün hangisi olur?
Biç Devir:
yenilmezden en iyi ründür btwArkadaşlar sezon 13'de en güçlü rün hangisi olur?
Biç Devir: