LoL sezon 13'de en güçlü rün hangisi olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
lethal temponun direk kendisi olabilir verdiği ad olsun saldırızı hızı olsun mükemmel

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
gene ölümcül tempo gibi tank metası ama masterde ölümcül tempo alınca tank falan kalmıyor gene ölümcül tempo yerini korur bence

DLX

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
AD Tanklar için yenilmez rünü biçilmiş kaftan.Late zamanı inanılmaz güçlendiriyor tek başına 5v1 bile atabilicek kapasiteye geliyorsun

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar sezon 13'de en güçlü rün hangisi olur?

Benim tercihim isabet dalının en altındaki Biç devir rünü olurdu. Neden biç devir?
Sezon 13le birlikte çok fazla yeni tank itemi geliyor. Bunlardan bir tanesi devin hükmü adlı item bu item çok fazla can kazanıyor hâliyle rakibin canı senin canından ne kadar fazlaysa biç devir o kadar fazla vuruyor.

Biç Devir:

Ekli dosyayı görüntüle 80357
ben Blitz kulanıyorum kendisi otomatik ayarlıyor rünleri oyuna yeni başlayanlar için baya yardımcı oluyor
tavsiye ederim bu 1 reklam deyildir yanlış anlamayın

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar sezon 13'de en güçlü rün hangisi olur?

Benim tercihim isabet dalının en altındaki Biç devir rünü olurdu. Neden biç devir?
Sezon 13le birlikte çok fazla yeni tank itemi geliyor. Bunlardan bir tanesi devin hükmü adlı item bu item çok fazla can kazanıyor hâliyle rakibin canı senin canından ne kadar fazlaysa biç devir o kadar fazla vuruyor.

Biç Devir:

Ekli dosyayı görüntüle 80357
Bunun yanında kesinlikle yenilmezle ölümcül tempo lazım çok iyi oluyolar beraber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...