Lol sezon sonu ödülleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ödül zaten pek de kaliteli olmuyor değmez gibi

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
genellikle yeni sezon başladıktan sonra 3 4 gün içinde veriliyor gelmezse ticket at

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bana da hala gelmedi ama illa erken istiyorsan biraz esprili bir mesajla ticket atmanı tavsiye ederim modlar ilgilenmeyi seviyor bu tip şeylerle

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ödüller geç verilebiliyor ve şeyede dikkat etmek lazım takdir seviyen belirli bi seviyenin altındaysa istediğin rankta ol ödül vermiyorlar. sırf küfürden ban yediğim için sezon sonu ödüllerini alamadım mesela.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar biliyorum sezon biteli henuz çok vakit geçmedi ama sezon arasına da resmen girdik artık. Ve hala hesabıma sezon sonu ödülleri aktarılmadı. Önceki sezon hiç bu kadar bekletmemişlerdi. Siz de durum nedir? Geldi mi, yoksa benim gibi hala sizde mi bekleyen tayfadasınız? Ve ne zaman gelir her hangi bir bilginiz ya da fikriniz var mı? Evet biliyorum en geç 14 Kasım dediler de el insaf kaç zaman geçti bu kadar zor olmamalı koskoca riot için. Hayır verecekleri de iki kostüm bir ifade vs öyle atla deve değil yani. Anlamadım ben bu işi
bende alamadım sanırım bu sezon takdir seviyesi 2den aşağı olanlar alamıcakmış ödülü sezon başında haksız yere boş bir sebepten ban yedim o yüzden alamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ödülleri sanırım geçtiğimiz hafta aldım arkadaşlar almayanlar önceki sezon istatistiklerini kontrol etsin çevremde koşulları karşılayan herkese geldi hediyeler. Karşılamanıza rağmen hala gelmediyse ticket atın <3

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum herkese verilmedi ara sezon bitince verilicek gibi duruyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ara sıra geç verebiliyorlar muhtemelen birkaç güne verilir

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
riot supporta yaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar biliyorum sezon biteli henuz çok vakit geçmedi ama sezon arasına da resmen girdik artık. Ve hala hesabıma sezon sonu ödülleri aktarılmadı. Önceki sezon hiç bu kadar bekletmemişlerdi. Siz de durum nedir? Geldi mi, yoksa benim gibi hala sizde mi bekleyen tayfadasınız? Ve ne zaman gelir her hangi bir bilginiz ya da fikriniz var mı? Evet biliyorum en geç 14 Kasım dediler de el insaf kaç zaman geçti bu kadar zor olmamalı koskoca riot için. Hayır verecekleri de iki kostüm bir ifade vs öyle atla deve değil yani. Anlamadım ben bu işi
valla bende anlamadım abuk subuk işller yapıyolar ya böle oolmaz

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bana gecikmeli olarak verilmişti eninde sonunda veriyorlar sıkıntı olmuyor ama vermezlerse ticket at ve riot artık lol camiasını baya bi boşladı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ticket aç riota

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sezon sonu ödülü gelmedi bana ya anlamadım 5. takdir seviyem vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...