Onaylı Üye
Lol sihirdar ismi girmeden geçiş yapma ile ilgi bir form atıldıydı yenı hesaplara yönelik o formun lınlını ataıblırmısınız
Xp kazanıyorlar hatta 30 lv yapıp isimsiz charı sattıklarını biliyorumSanırım bu yöntem fixlendi çünkü isimsiz hesaplar maç oynadıklarında exp kazanamıyorlar yani 1 levelde kalırsın.
Doğru diyorsun ben bizzat yaptım bot ile 3 el girdim baktım hala 0 exp 1 level kalmışım. İşe yaramaz artık ya da farklı bir yöntemi vardır. Çünkü unranked isimsiz hesaplar hala satışta. Ya da elde kalanlar satılıyor.Sanırım bu yöntem fixlendi çünkü isimsiz hesaplar maç oynadıklarında exp kazanamıyorlar yani 1 levelde kalırsın.
Konu bana ait ve bir çok kez oynadım xp yönelik bir şey yok.Doğru diyorsun ben bizzat yaptım bot ile 3 el girdim baktım hala 0 exp 1 level kalmışım. İşe yaramaz artık ya da farklı bir yöntemi vardır. Çünkü unranked isimsiz hesaplar hala satışta. Ya da elde kalanlar satılıyor.
Bende artmadı acaba sebebi nedir.Konu bana ait ve bir çok kez oynadım xp yönelik bir şey yok.
Tanıdığın varmı satan knk?Xp kazanıyorlar hatta 30 lv yapıp isimsiz charı sattıklarını biliyorum