Güncelleme gelmesi gerekiyor ona reis genel sorun oBilgisayarımı Windows 7'den Windows 10'a taşıdım falan. Geçen hafta çalışıyordu fakat bu hafta LoL skinde skini seçip oyuna girmeme rağmen skin değişmiyor. Şu anki patch ile mi ilgili bug yoksa sadece bende mi oluyor? Sizde de bu şekilde mi? Değilse nasıl düzeltebilirim acaba?
knk lol skin güncel değil ondan dolayı çalışmıyor 2 güne güncellenir yamadan dolayıBilgisayarımı Windows 7'den Windows 10'a taşıdım falan. Geçen hafta çalışıyordu fakat bu hafta LoL skinde skini seçip oyuna girmeme rağmen skin değişmiyor. Şu anki patch ile mi ilgili bug yoksa sadece bende mi oluyor? Sizde de bu şekilde mi? Değilse nasıl düzeltebilirim acaba?
farklı bi script kullanması daha kaarlı bence skin chancer içinknk lol skin güncel değil ondan dolayı çalışmıyor 2 güne güncellenir yamadan dolayı
farklı bir script kullanabilirsin skinchanger içinhocam scde anlamadığım herşey düzgünce calısırken bende skinchanger calısmıyor anlamadım bu konu ile ilgili yardımcı olucak varmı
yeni gelen guncelleme ile hepsi fixlendiBilgisayarımı Windows 7'den Windows 10'a taşıdım falan. Geçen hafta çalışıyordu fakat bu hafta LoL skinde skini seçip oyuna girmeme rağmen skin değişmiyor. Şu anki patch ile mi ilgili bug yoksa sadece bende mi oluyor? Sizde de bu şekilde mi? Değilse nasıl düzeltebilirim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?