karma daha op oluyorsupport olarak en iyisi soraka
karma daha op oluyorsupport olarak en iyisi soraka
en iyi vektorkarma daha op oluyor
lux midBaşlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
vektör le jnix baya iyi aslındatavisyem kanka adc den yana ama suporttun varsa o da yoksa mid viktor ile çıkabilirsin adc oyniacaksan tek basına tirrigerlene bilirsin
bence adc de taşırsın ve hızlı rank atlarsın ashe, kog'maw, ezreal gibi şampiyonlarda rahatlıkla oynarsın.(ben kata script denedim ama pek iyi bir sonuç almadım tavsiye etmem viktor da hiç denemedim)Başlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
bence adc de taşırsın ve hızlı rank atlarsın ashe, kog'maw, ezreal gibi şampiyonlarda rahatlıkla oynarsın.(ben kata script denedim ama pek iyi bir sonuç almadım tavsiye etmem viktor da hiç denemedim)karma daha op oluyor
isim söylersem ban yiyebilirim sanırım, yaz googleye çıkar kankam, bir sürü varnerden kanka
dc varmı ordan yazsanisim söylersem ban yiyebilirim sanırım, yaz googleye çıkar kankam, bir sürü var
CEO Kayra#4507dc varmı ordan yazsan
random yazmıssın bence. katarina bu sc de inanılmaz kötükatarinayla kas o zaman
syndraBaşlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
moruk en iyi jung karthus zaten bence skilshot lar olsun flnkartus late 1 r yeto