LoL smurf kasmak için hileyle oynanabilecek şampiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
karma daha op oluyor
en iyi vektor
Post automatically merged:

Başlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
lux mid

tavisyem kanka adc den yana ama suporttun varsa o da yoksa mid viktor ile çıkabilirsin adc oyniacaksan tek basına tirrigerlene bilirsin
vektör le jnix baya iyi aslında

Başlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
bence adc de taşırsın ve hızlı rank atlarsın ashe, kog'maw, ezreal gibi şampiyonlarda rahatlıkla oynarsın.(ben kata script denedim ama pek iyi bir sonuç almadım tavsiye etmem viktor da hiç denemedim)

karma daha op oluyor
bence adc de taşırsın ve hızlı rank atlarsın ashe, kog'maw, ezreal gibi şampiyonlarda rahatlıkla oynarsın.(ben kata script denedim ama pek iyi bir sonuç almadım tavsiye etmem viktor da hiç denemedim)

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Syndra temiz ayarlarsan script çok rahat çekilde kasarsın ve script olduğun bile anlaışmaz

say my name
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
yone loud yap çok güzel oynanır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Jinx veya Ezreal. Script ile çok rahat lig atlarsın diye düşünüyorum.

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kog ez jinx xerath olabilir kata güzel gitmiyor sc ile

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
syndra

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kesinlikle bilinmeyen bi hero olarak ashe diyorum hem oyunu domine edebiliyor hemde kite ı cok ii yapıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
knk bence bir tane pre bul ve bot lane kazandınızmı taşırsınız zaten kogmaw olur jhin olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...