LOL Sohbet banı engelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
hahgahaha yeni gordum bunu, yararli :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sohbet banı yememek için ana avrat sövmeyelim reportlanmayalım. Adamın anasına avradına sövdükten sonra bir anlamı yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Riot'un yeni chat-ban sistemi ile çok fazla kişi 14 gün ban yemeye başladı. Maalesef onların arasına çok güzel benim de girdiğim oldu. En küçük flameden 3 kez arka arkaya 14 gün ban yedim ve bu durumdan sıkıldım. Bunun üzerine sanırım sohbetteki yazıları algılayan sistemi engellemenin yolunu buldum.

Ana hesabımda aktif olarak kullanıyorum. Yan hesabımda da kesin ban yedirtecek şeyler denedim ve şimdilik bir sorun olmadı.

Aynı şekilde arkadaşlarım da halihazırda aktif olarak deniyorlar programı. Ve onlarda da sorun olmadı.

(Sakın unutmayın çok fazla rapor yerseniz her türlü cezalandırılıyorsunuz. Program dahi kurtaramıyor)

Yazdığım bu basit script gönderdiğiniz Keyinputlarını bir nevi değiştiriyor
Örnek olarak;

Rìøt'ųń ćėzã ŝįśtëmį çøķ ķötü

" tuşuna basınca aktifleşiyor ve yazdığın bir çok harfi tamamıyla rastgele olarak değiştiriyor.
(Keybind değiştirebilir, bana daha rahat geldiği için bunu tercih ediyorum ve default olarak ayarladım.)

Scriptin kodları tamamıyla Github'ta bulunmaktadır. Belki bu sistem daha da geliştirilir diye

Dediğim gibi çok uzattım ama şimdilik bu sistem işe yarıyor ve sorun yaşamadım hiç.

Compile edilmiş hali Release kısmında bulunmaktadır veya kendiniz de python ile çalıştırabilirsiniz.

Umarım işinize yarar :salute:

Link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu nası mümkün olabilir dedim ama denedim harbi oldu gerçekten çok teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bence kesinlikle raporlanmayla alakalı direk aklına saydırmak daha mantıklı gibi :peepoNice:

Üye
3 HİZMET YILI
hak edenlerin banlanması çok iyi bu arada
milletin oyun zevkinin içine ediyosunuz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
/sustur all yazıp butün bunlarla uğraşmak yerine kendine kendine sesli olarak sövebilirsin chati görmediğin sürece tiltte olmazsın hem

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Riot'un yeni chat-ban sistemi ile çok fazla kişi 14 gün ban yemeye başladı. Maalesef onların arasına çok güzel benim de girdiğim oldu. En küçük flameden 3 kez arka arkaya 14 gün ban yedim ve bu durumdan sıkıldım. Bunun üzerine sanırım sohbetteki yazıları algılayan sistemi engellemenin yolunu buldum.

Ana hesabımda aktif olarak kullanıyorum. Yan hesabımda da kesin ban yedirtecek şeyler denedim ve şimdilik bir sorun olmadı.

Aynı şekilde arkadaşlarım da halihazırda aktif olarak deniyorlar programı. Ve onlarda da sorun olmadı.

(Sakın unutmayın çok fazla rapor yerseniz her türlü cezalandırılıyorsunuz. Program dahi kurtaramıyor)

Yazdığım bu basit script gönderdiğiniz Keyinputlarını bir nevi değiştiriyor
Örnek olarak;

Rìøt'ųń ćėzã ŝįśtëmį çøķ ķötü

" tuşuna basınca aktifleşiyor ve yazdığın bir çok harfi tamamıyla rastgele olarak değiştiriyor.
(Keybind değiştirebilir, bana daha rahat geldiği için bunu tercih ediyorum ve default olarak ayarladım.)

Scriptin kodları tamamıyla Github'ta bulunmaktadır. Belki bu sistem daha da geliştirilir diye

Dediğim gibi çok uzattım ama şimdilik bu sistem işe yarıyor ve sorun yaşamadım hiç.

Compile edilmiş hali Release kısmında bulunmaktadır veya kendiniz de python ile çalıştırabilirsiniz.

Umarım işinize yarar :salute:

Link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sohbet banını kaldırma hilesi olduğunu bilmiyordum ama kullanmak isterim nerden indiriliyor

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
sende küfür etme kendine hakim ol iraden güçsüzse küfür edersin küfür etmenin ona bir zararı yok program kullanmak saçma.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka chat falan yapmak zaten saçma yüksek elolaarda öyle şeyler olmuyor oyununa odaklanmak en mantıklısı

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Daha önce sohhbet banı yemedim. Yememek için kullanacağım eline sağlık :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
geçen hafta 3 haftalık ban cezası almışım bunu nasıl çözeriz yazıyorum yazıyorum adamlar düzeltmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...