paralı parasız farketmez hepsi banlanıyor yasc ye ban wave geldi peki şuan fresh bi hesap satın alsam ve bgx script kullansam bu ban wave den etkilenir mi?
yani sadece bu sc mi yediriyor diğer paralı sc lerde problem var mı?
yakalanmaları sonucu herkes banlanır sadece riot games kodlarını değiştirip script in kodlarını ona benzeterek script i güvenli bağlantı olarak gösterenler banlanmaz o da zor işsc ye ban wave geldi peki şuan fresh bi hesap satın alsam ve bgx script kullansam bu ban wave den etkilenir mi?
genelde oyun içi çok belli etmezsen ve kimse tarafından reportlanmazsan banlanmazsın ama aşırılık olursa adminler tarafından izlenime alınabilirsin veya sistem botları tarafından banlanabilirsin o yüzden belli etmememye çalış.sc ye ban wave geldi peki şuan fresh bi hesap satın alsam ve bgx script kullansam bu ban wave den etkilenir mi?
Açma 2012 den beri oynadığım hesabım ban yediMain hesapta açmıyorum bir sorun olmaz umarım suanlik ban yememis
biraz fazla şanslıymışsın kankaşanslıymışım ozaman 30 levelden beri kullanıyorum 70 level oldu legit denilebilecek bir oyun tarzıda göstermedim![]()
paralı olup olmaması farketmiyor banwawe genel olarak bütün sc leri temizliyor banwawe dışında sadece replerden ban yiyorsunsc ye ban wave geldi peki şuan fresh bi hesap satın alsam ve bgx script kullansam bu ban wave den etkilenir mi?
Ban wave tüm scriptlere geliyor dostum bgxde olsa wsrebornda olsa fark etmezsc ye ban wave geldi peki şuan fresh bi hesap satın alsam ve bgx script kullansam bu ban wave den etkilenir mi?