Onaylı Üye
arkadaşlar selamın aleyküm öncelikle ben eğitimde kalıyorum 10 dk render için 10 dk sonrasında çıkıyorm exitliyor cmd kendini yardımcı olursanız sevinirim
Hocam öncelikle böyle birşey yok renderlemesi ne demek onu bile anlamadım. Yapacağın şey şu maça gir pencereli tam ekran moduna al oyunu maça başladıktan sonra alt tab atıp hileyi yükle 15-20 saniye kadar hareket etme bu kadar iyi eğlenceler.hani hileyi ilk başta renderlemesi için bekliyoruz ya 10 20 dk bekliyorm sonra kapatıyorum lolu sonra tek çift giriyorm hileyi gene açınca oyun donuyor ses fln gelıyor ama oyun donuyor oldugu yerde direkt basede donuyor ama altta hala renderliyor
dostum sorunu birazda açık şekilde anlatır mısın anlamadımda tam olarakarkadaşlar selamın aleyküm öncelikle ben eğitimde kalıyorum 10 dk render için 10 dk sonrasında çıkıyorm exitliyor cmd kendini yardımcı olursanız sevinirim
hani hileyi ilk başta renderlemesi için bekliyoruz ya 10 20 dk bekliyorm sonra kapatıyorum lolu sonra tek çift giriyorm hileyi gene açınca oyun donuyor ses fln gelıyor ama oyun donuyor oldugu yerde direkt basede donuyor ama altta hala renderliyor10 dk boyunca cmd yi açık tutmayın sonra açarsınız ve dediğiniz şeyden hiçbir şey anlamadım videolu örnek gösterebilirseniz harika olur.
Hocam öncelikle böyle birşey yok renderlemesi ne demek onu bile anlamadım. Yapacağın şey şu maça gir pencereli tam ekran moduna al oyunu maça başladıktan sonra alt tab atıp hileyi yükle 15-20 saniye kadar hareket etme bu kadar iyi eğlenceler.hani hileyi ilk başta renderlemesi için bekliyoruz ya 10 20 dk bekliyorm sonra kapatıyorum lolu sonra tek çift giriyorm hileyi gene açınca oyun donuyor ses fln gelıyor ama oyun donuyor oldugu yerde direkt basede donuyor ama altta hala renderliyor
tamamdır teşekkürler <3 anlatamadım düzgün kusura bakma anlatabildiğim kadarHocam öncelikle böyle birşey yok renderlemesi ne demek onu bile anlamadım. Yapacağın şey şu maça gir pencereli tam ekran moduna al oyunu maça başladıktan sonra alt tab atıp hileyi yükle 15-20 saniye kadar hareket etme bu kadar iyi eğlenceler.