Çözüldü Lol WindSharp Hile Bi Açılıyor Bi Açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İyi Günler Lol WindSharp Kulanırken Onay Yaptıktan Sonra GetLastError <>: 12 /xstatus fail hatası alıyordum ama varguard yok win defender kapalı hiç bi güvenlik sistemi açık değil. Ama şunu fark ettim bazen açıldı zaman memoryUİ de durduk yere çıkış yapıyor hesap sonra giriyorum tekrardan hesaba ondan sonra çalışmaya başlıyor hile ama Yeniden Onay Gelesiye Kadar Onay Geldi Zaman Sarbaştan Oluyor 10 20 kere GetLastError <>: 12 /xstatus fail alıyorum sonra memoryUİ kendi kendine çıkış yapınca geri giriyorum çalışıyor sonra

ayrıca memoryUİ de Logout dedim zaman hesaptan çıkış yapmıyor sayfa yenileniyor ve hesabımdan çıkış yapmamış oluyor hile girebilmek için memoryUİ dan girr çık yapmayı denedim olmadı

Not: Hiç Bir Güvenlik Programı Açık Değil Kapalı

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Klasik windows 7 hatası C: diskinizin içindeki Windsharp yada herhangi bir ekstra .dll varsa onları temizleyip tekrar deneyin lütfen

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dostum windsharp a ait ne kadar dosya varsa diksin içindeki dosyalari temizledikten sonra diski tarayin ondan sonra tekrardan kurulum yapmani öneriyorum

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Eğer donma gibi sıkıntın varsa Oyun içinden görüntü ayarını pencere moduna al pc'in iyi ise 10 saniyeik bir donma olabilir sonra hile gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...