LoL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ya gençler şu LoL denen illetten kardeşimi nasıl kurtarıcam kendini kaybediyo bağırıyor klavyeyi kıracak gerizekalı saçma sapan hareketler yapıyor gülüyor kendi kendine falan görünce üzülüyorum.

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hileye başlat.Oyundaki çoğu kişinin de aslında hile olduğunu görünce sinirlenmez.Belli bir yere kadar gelip sürekli ban yediğinde de bir süre sonra sıkılır.O takımındaki kötü oyunculara sinirleniyordur.O kötü gördükleri oyuncuların karşısında aslında script olduğunu öğrenince sinirlenmez.

✨✨✨✨
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aga ben evde bağırsam vururlar la çocukta utanma yokmu aile terbiyesi şart aga al karşına konuş şiddetle olucak birşey değil bu

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bende oynuyorum fakat yaşı küçük olduğu için delirmesi normal birşey tek onda sorun yok herkes kendini kaybeder bu zıkkım oyunda fakat oynuyoruz işte ya dövüceksin bağırdığında korksun birdaha aklına gelsin yapmasın sen evde yokken yapıcakdır onun bi çaresi yokdur yada direk riota yazıcaksın hesabını silicek veya kitlicek sen istediğin zaman açtırabiliyorsun (belirli şartlar karşılığı e posta şifresi vs.) onları almalısın ilk başta ağlasada zırlasada katlanıcak ozaman direk yapmıcam vs. der zaten yaptığında bidaha yaparsın en mantıklı yöntem budur dostum benim kuzenim de yapmıştı kardeşine bunu şuan 2-3 gün ağladı oynamıyor dışarı çıkıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
first of all, you have to use Winsharp and go head to head with your brother making him hopeless and quit LOL

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
biraz üstüne sert gidersen ama şiddet olmayacak o zman belki bırakır

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Mantıklı konuşmayı dene eğer seni ciddiye almaz veya hala hareketlerine devam ederse her bağırdığında interneti vs kapat düzelir.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
bilgisayarı yasakla kendisini bu kadar kaptırması hoş değil

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Knk ağzına bi tane oqqalı bi şamar at kendine gelir zaten

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
You can't actually save someone from LoL. It takes over your life haha. Really though, it does. I'm not joking.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...