Onaylı Üye
Daha önce kullandığımda tam 7 ay süren banlanmama rekorum ile devam ediyordum ama bu sefer 1 saat sürdü arkadaşlar nasıl olacak bu iş? Birileri bir şey söyleyebilir mi?
Şu sıralar mı böyle az önce forumda dolaştım arkadaşlar ban furyası var demişler.yapcak birşey yok ya tekrar güncellenmesi ve güvenliğinin artması lazım :/
kanka script güncellenmediği sürece ban yersin ban dalgası diye birşey yokmuş scriptle alakalı script eğer tekrar kodlanıp güvenliği artmadığı sürece ban yersin ki lol eninde sonunda yinede tespit eder ama şansına 3 ay sonra ban yersin ya da 1 gün sonra belli olmazŞu sıralar mı böyle az önce forumda dolaştım arkadaşlar ban furyası var demişler.
Dedigim gibi dostum 7 ay ban yemedimGüncellemede düzelir kanka bide fazla abartma h1leyı kullanırken kanka belı etmemeye çalıs
eyvallahgüncellemeyi bekle reis
sagolasınkanka script güncellenmediği sürece ban yersin ban dalgası diye birşey yokmuş scriptle alakalı script eğer tekrar kodlanıp güvenliği artmadığı sürece ban yersin ki lol eninde sonunda yinede tespit eder ama şansına 3 ay sonra ban yersin ya da 1 gün sonra belli olmaz