Lolde banlanırsam sadece kullandığım hesap mı ban yer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Benim 2 tane hesabım var biri ana çarım biride yan çarım yan çarda hile kullansam ana hesabım gider mi gercekten bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hayır dostum daha önce sistemde girip kayıtlı olan bütün hesaplarına perma atılacaktır belli etmemelisin dostum bırak oyuna yavaş yavaş ak kimse senden e sporcu gibi oynamanı istemiyor .d az relax

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hayır dostum daha önce sistemde girip kayıtlı olan bütün hesaplarına perma atılacaktır belli etmemelisin dostum bırak oyuna yavaş yavaş ak kimse senden e sporcu gibi oynamanı istemiyor .d az relax
Sadece sc kullandığı hesap banlanir diğerlerine bir şey olmuyor diye biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Lolde hwid ban bulunmadığı için sadece script kullandığınız hesap ban yer

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hile açmıştım fakat diyer hesaplarımda oule bişey olmadı bilmiyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
riot scyi algılayamıyor bazı çöp scler hariç onun için abartma iyi bir oyuncu gibi gözük bilgini kullan ligini atla ban da yemezsin bunları düşünmene gerek yok gaza gelipte fulleme ya da sinirlenip bu maçı sana vermem gibi şeyler söyledikten sonra hileye abanma sakın hesabının elden gitmemesi için gururunu kır biraz

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
gitmez. ayrıiyetten hwid ban durumuda yok gönül rahatlıyla açabilirsiniz. hatta uzun zamandır belli ederek oynamama rağmen ban yemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sadece kullandığın hesap ban yer ama ne olur ne olmaz sen HWID spoofer da kullan sonuçta bir kaybın olmaz.

Üye
3 HİZMET YILI
riot scyi algılayamıyor bazı çöp scler hariç onun için abartma iyi bir oyuncu gibi gözük bilgini kullan ligini atla ban da yemezsin bunları düşünmene gerek yok gaza gelipte fulleme ya da sinirlenip bu maçı sana vermem gibi şeyler söyledikten sonra hileye abanma sakın hesabının elden gitmemesi için gururunu kır biraz
Öyle biri falan değilimdir zaten nasıl kullanacağımı biliyorum sadece mesela yakalandım diğer hesabım gider mi diye sormak istedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...