LoL'de bir anda kötü oynamaya başlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bence biraz uzaklaş dostum, stres yapmamaya çalış. Oyun sırasında senin mentalini düşürmelerine izin verme, insanlarla konuşma bile mute at geç. Kötü oynuyorum diye düşünürsen kötü oynarsın, düşünme keyif almaya çalış.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Belki elon yükselmiş olabilir karşına senden iyi oynayanlar geliyor belki de sen kötü oynamıyorsundur.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
önce ki iyi oynanışlarında kendinden düşük elo oyucnularıyla oynamış olup daha sonra kendi elondan oyuncu gelince veya senden 1 tık iyi kişiler geldi diye böyle olabilir bunun nedeni mmr ile alakalıdır

Üye
4 HİZMET YILI
o moralden dolayı oluyor galiba oyuna bi 3 4 gün ara verdikten sonra tekrar oynayınca düzeliyorsun fazla takma

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
2-3 gün oynama o sırada lol videoları izle sonra sıralı maç gir değişimi görüceksin

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Piskolojik de olabilir yasantilarinla ilgili

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
çok fazla oyunu oynuyorsun cok stres yapıp hata yapıyorsun ve buda oyuna kötü oynamana sebep oluyor biraz oyunu ara ver ve başka şeylerle ilgilen

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Mental düşüş yaşıyor olabilirsin belki kendine zaman tanı biraz oyuna bir süre girme farklı şeylerle ilgilen sonra tekrar gir ve zevk almaya çalış insan zevk aldığı şeyi daha iyi yapar.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyun bilgim iyi nin biraz aşağısı top lane oynuyorum tank karakterler severim çok kötü oynamazdım orta düzeyde en azından birşeyler yapıyordum ama son sıralarda kötü oynamaya başladım bunun nedeni nedir ?
benim aklıma gelen ilk şey çelimsizlik olabilir gibi geliyor düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
Üni sınavının ardıdan ben de böyle bi durum yaşadım meğerse oyun bilgimi yitirmişim :D

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum merhaba öncelikle sadece lol oynuyorsan başka oyunlarada başlamalısın 12 saat bu oyunu oynarsan stres yaparsın ve dahada kötüye gıdersın mesela 3 kere win aldım diyelim 1 kere lose alırsan en az 30 dakka dinlen. Video izle ig de dolaş. Bu oyun hayatını tek lole harcama :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
O bendede oluyor birgün çok iyi oynarsın kaybettiğin maç olmaz ama sonrasında bir anda kaybetmeye kötü oynamaya başlarsın bunun nedeni oyuna kendini çok kaptırmak rakibi kesmeye oynamak yüzünden diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyun bilgim iyi nin biraz aşağısı top lane oynuyorum tank karakterler severim çok kötü oynamazdım orta düzeyde en azından birşeyler yapıyordum ama son sıralarda kötü oynamaya başladım bunun nedeni nedir ?
benim aklıma gelen ilk şey çelimsizlik olabilir gibi geliyor düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
takım flame i başta gelen kötü oynama problemlerinden birisi

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
böyle durumlarda arkadaşlarınla minecraft oyna iyi gelir

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ben hiç ara vermeden oynayınca kötü oynamaya başlıyordum veya chatteki gereksiz küfür edenlerden dolayıda olabilir chati susturmanı önerebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bir süre başka oyunlar oyna sonra tekrardan lole dön 1-2 el aram at devamında ranked atınca kendine geldiğine hissedersin

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Genelde her mac iyi oynamalisin diye bir sey yok ozellikle eger arka arkaya mac kaybettiysen en azindan biraz ara vermelisin bende cogu zaman bu durumu yasarim ve en iyi cozum istege bagli ben 1 hafta birakirdim oynamazdim tekrar basladigimda daha iyi olurdum yani en iyi cozum bence ara vermek biraz/

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
gününde değilsindir, oyun oynamak istemiyorsundur bi anda o an bu an

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Genelde profesyonel oyuncular bile günlük maç sınırı koyuyorlar, iyi oynadıklarında smurf hesaba geçiyorlar. Bunun psikolojik etkenlerden olacağını düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
15 20 gün oynama bende geçen ay öyle oldum baktım olmuyor saldım bide stres olmaman gerek rahat kafayla gir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...