LoL'de bir dönem hile kullandım sonra bıraktım, ne zaman ban yerim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Böyle bi durumda hile detected olursa kullanan herkes yer gerekirse o hesapta bidaha hile açma ban dalgasıyla herkes toplu şekilde cezasını çekiyor

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eğer tarama sonucu ortaya hile kullandığın çıkarsa o zaman banlanırsın kanka

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bir dönem hile kullanıp bıraktıysan ban yememe ihtimalin yüksek dostum, ben zamanıdna 1-2 hafta hile kullanıp sonra hesabı bırakıyordum 2-3 say sonra hesap hala duruyor oluyordu. Eğer bıraktıysan o hesabı kurtarmış olabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
rapor fazla yersen izlenmeye alınırsın yine yersin ban

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ban dalgaları geldi geçti o süreçte hesap banlanmadığına göre temiz duruyor yoksa bütün hesaplar toplu banda gidiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ban yemen fazla sürmüyor ki eğer sc nin dosyaları hala lolün veya bilgisayarında duruyorsa kullandığın scriptin ban atmaması için ud kalması lazım öncelikle pc ne bir temiz format atmayı deneyebilirsin tavsiyem en güzel çözüm bu bandan eğerki bu kadar tedirgin oluyorsan

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yemezsin uzun süre geçmiş aradan felan ama yersende bilemem :)

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bana oyun bittiği anda ban attılar sen nasıl 2 yıl kaçabildin bandan hayret ettim doğrusu ama eli kulağındadır ya da perfekt bi hileydi kullandığın

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Hazır bu konu açılmışken benimde merak ettiğim bir konu var Windsharp indirildikten sonra sisteminizde kayıtlı mı duruyor yani hileyi kullandığım mevcut hesabın haricinde pasif temiz hesapları da etkisi altına alacak bir dosya veyahut yazılım sistemde aktif olarak bulunuyor mu.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
sistem tarafından tespit edilmemiş olsa gerek

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Geçen yılın başına kadar zaten free scriptler bile ud haldeydi daha sonra ücretliler bile dt olmaya başladı. Sizin kullandığınız zamanda muhtemelen ud haldeyken kullandınız benimde böyle bir hesabım var 132 level halen duruyor şu anda LPReborn ile kasmya devam ediyorum :p

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
1 2 seneden sonra anlamazlarda ben bişey sorucam şimdi yan hesabımdan script acmayı düşünüyorumda ana hesabımda ban yermi ?

Üstümde Emporio Armani Senin ise Waikiki
Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
süper mod ve üyeler dogru soyluyor hwid banda yok oyunda zaten ama herkesin dedigi gibi yani pek bi acıklaması yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
1 2 seneden sonra anlamazlarda ben bişey sorucam şimdi yan hesabımdan script acmayı düşünüyorumda ana hesabımda ban yermi ?
aynı sorunun cevabını bende merak ediyordum cevap bulamayınca denedim yan çardan çıkınca kalıntıları temizle ondan sonra main hesabına girince sorun olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
o kadar zaman gectiyse ban yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1.5 - 2 sene diosun knk ban yemis o zamana kadar normalde 3-4 geçer ve banlarladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...