LoL'de birincil rol olarak orman seçmeme rağmen orman gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
LoL'de birincilim orman, ikincil de otomatik doldur var ve rahat bir 10-15 maç olmuştur ama hiç jungle gelmedi ve tuhaf olan hep ADC geldi. Nasıl jungle gelecek? Ben anlamıyorum. Çözümünü bilen yazabilir mi?

1684040798142.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
elodan dolayıdır hangi elodasın bide sabah oyunco olmuyo ondandır

Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
elodan dolayıdır hangi elodasın bide sabah oyunco olmuyo ondandır
kapalı sıralı oynuyorum dereceli oynamıyorum elo yok yani direkt ve dünde girdim baya yine hiç gelmedi hep alt geldi en sonunda dirkekt kapalı girdim jg spamlayıp aldım ama öylede sarmıyo işte

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
doldur girdiğin için daha zor bulunan adc veya sup gibi lanelere atıyor daha hızlı maç bulmak için

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dün ranked girdim jungle seçtim solo attı diğer oyuna girdim supa attı bidaha girdim ADC attı çıktim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
doldur seçme yoksa atmıyor onun yerine top seç

Üye
3 HİZMET YILI
LoL'de birincilim orman, ikincil de otomatik doldur var ve rahat bir 10-15 maç olmuştur ama hiç jungle gelmedi ve tuhaf olan hep ADC geldi. Nasıl jungle gelecek? Ben anlamıyorum. Çözümünü bilen yazabilir mi?

Ekli dosyayı görüntüle 91455
kanka yanına doldur koyma solo koy ve altta otomatik doldur etkinleştirildi diyor seçilmeyen yere seni atar yardımcı olduysam ne mutlu bana

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hem elodandır bir de seviyeden dolayıdır

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI

İkinci olarak doldur yerine mid seçmen daha iyi olcaktır hala jung gelmiyorsa otomatik doldurmadan dolayı oyunu bozup tekrar gir yapcak bişey yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sagdaki dolduru baska bir lane yap jungle atma olasiligi yukselir mid yapabilirsin ne kadar cok istek arz olursa gelme olasiligi o olur lakin 10 15 mac art arta gelmemesi sasirtti gercekten riota destek acip birine sormani oneririm hesapta problem olabilir

Shiny ✨
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dostum 2. seçeneğin doldur ilk aramda ormancı koyuyor seni bulamazsa çok bekleme diye ormana atıyor.

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tr de oynuyorsan oyuncu az zor knka.West te geç.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI

Yeni yaptıkları sistemle alakalı o yazıyı detaylı bir şekilde incelemeni rica eederim, ikinci rolü illa o an oyuncuların hangi rolü seçmediğine göre değişmektedir gibi bir açıklaması var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...