LoL'de birincil rol olarak orman seçmeme rağmen orman gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
LoL'de birincilim orman, ikincil de otomatik doldur var ve rahat bir 10-15 maç olmuştur ama hiç jungle gelmedi ve tuhaf olan hep ADC geldi. Nasıl jungle gelecek? Ben anlamıyorum. Çözümünü bilen yazabilir mi?

Ekli dosyayı görüntüle 91455
aga doldur yaparsan ilk 2 dakikada oyun buluyorsa jung değildir o başka lanedir ama 4 5 dk arıyorsa jung gelir herkes jung oynadıgı için Çogu kişi bot lane tarafını sevmediği için jung solo secip ararsan dakikanın 4 5 i gösterdiğini görürsün anlayacagın doldur yaparsan jung harici başka birşey verir

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
doldur kısmını mid seç ve önerilen maç bulma süresini geçtiği zaman autofill atma ihtimali oluyor mesela maçı 2 dakikada bulacak diyorsa arama 2 dakikayı geçince durdurup tekrar ara böylelikle oyun ararken çok beklersin ama istediğin koridorda oynarsın

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
oyuncu sayısı yetersiz olduğu zamanlar yapıyor genellikle

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
LoL'de birincilim orman, ikincil de otomatik doldur var ve rahat bir 10-15 maç olmuştur ama hiç jungle gelmedi ve tuhaf olan hep ADC geldi. Nasıl jungle gelecek? Ben anlamıyorum. Çözümünü bilen yazabilir mi?

Ekli dosyayı görüntüle 91455
ya kanka tabiki gelmediği zaman olucak sana habire orman gelirse herkes orman oynamak isterse veya support oyuncuları az diye 50 dk sıra beklersek nolucak

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kanka çok fazla jg oynayan adam var ve elondan dolayı arkadaşların da dediği gibi olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Otomatik doldurma devreye giriyo onun için bire jg ikiye oynadığın bir laini seç ve jg gelmesini bekle şans isi

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka sistem hatası o mesala oyuncuların çoğu orman seçerse ve oyun bulamazsa otomatik atıyor sonu da doldur seçmişsin zaten

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kral doldur yerine top veya mid seçersen gelebilir ama daha cok beklersin

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
knk bende adc seçmiyom adc geliyor kafayı yicem valla

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aga bu tr de çok oluyor genelde euw da her laneden oyuncu oldgu icin yasanmıyor ama tr de herkes top mid jg abandığı için gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...