Uzman Üye
kapalı sıralı oynuyorum dereceli oynamıyorum elo yok yani direkt ve dünde girdim baya yine hiç gelmedi hep alt geldi en sonunda dirkekt kapalı girdim jg spamlayıp aldım ama öylede sarmıyo işteelodan dolayıdır hangi elodasın bide sabah oyunco olmuyo ondandır
jg olması için hangilerini seçmem lazımdoldur girdiğin için daha zor bulunan adc veya sup gibi lanelere atıyor daha hızlı maç bulmak için
jg top veya mid gene autofill gelir ama 1 kere gelir bi sonrakinde jg geçersinjg olması için hangilerini seçmem lazım
ozaman adc ve solo seçelim jungle atsınDün ranked girdim jungle seçtim solo attı diğer oyuna girdim supa attı bidaha girdim ADC attı çıktim
doldur yerine solo gir gelirLoL'de birincilim orman, ikincil de otomatik doldur var ve rahat bir 10-15 maç olmuştur ama hiç jungle gelmedi ve tuhaf olan hep ADC geldi. Nasıl jungle gelecek? Ben anlamıyorum. Çözümünü bilen yazabilir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 91455
kanka yanına doldur koyma solo koy ve altta otomatik doldur etkinleştirildi diyor seçilmeyen yere seni atar yardımcı olduysam ne mutlu banaLoL'de birincilim orman, ikincil de otomatik doldur var ve rahat bir 10-15 maç olmuştur ama hiç jungle gelmedi ve tuhaf olan hep ADC geldi. Nasıl jungle gelecek? Ben anlamıyorum. Çözümünü bilen yazabilir mi?
İkinci olarak doldur yerine mid seçmen daha iyi olcaktır hala jung gelmiyorsa otomatik doldurmadan dolayı oyunu bozup tekrar gir yapcak bişey yokLoL'de birincilim orman, ikincil de otomatik doldur var ve rahat bir 10-15 maç olmuştur ama hiç jungle gelmedi ve tuhaf olan hep ADC geldi. Nasıl jungle gelecek? Ben anlamıyorum. Çözümünü bilen yazabilir mi?
Yeni yaptıkları sistemle alakalı o yazıyı detaylı bir şekilde incelemeni rica eederim, ikinci rolü illa o an oyuncuların hangi rolü seçmediğine göre değişmektedir gibi bir açıklaması varLoL'de birincilim orman, ikincil de otomatik doldur var ve rahat bir 10-15 maç olmuştur ama hiç jungle gelmedi ve tuhaf olan hep ADC geldi. Nasıl jungle gelecek? Ben anlamıyorum. Çözümünü bilen yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?