Onaylı Üye
Yani cihaz banı yoktur diyorsun değil mi çünkü mainim s3 hesabı korkuyorum mainde ban yer diyeBanlanacağını sanmıyorum dostum daha önce böyle bir şey yaşamadım
Hileyi kullanıp sildikten sonra log cleaner yaptıktan sonra pc ye format atmama gerek var mı maine girebilir miyim sonrahayır ban yersen sadece kullandığın hesap ban yer başka hesabın ban yemez
Dostum örnek vereyim. Windsharp kullanmıştım hesabım 1 el sonra banlandı. Sonra ben de tereddütte kaldım fakat ertesi gün ana hesabımdan girince banlanmadı. Fakat şöyle bir tecrübem daha var küfürden bir hesabım önce 7 gün ban sonra kalıcı ban yedi. Sonra yeni hesap açtığımda bu sefer 7 gün ban yemeden küfürden dolayı kalıcı ban yedi.Yani cihaz banı yoktur diyorsun değil mi çünkü mainim s3 hesabı korkuyorum mainde ban yer diye
Lolde artık ip ban yok diye biliyorum sadece hesap bani var rahatça oynayabilirsinMerhaba LoL'de sc kullanacağımda ama yan hesapta kullanıyorum ban yesem o hesap mı ban yer sadece yoksa mainde ban yer mi hile PC'deyken o hesaba hiç girmedim ama ondan önce girmiştim. Cihaz banı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?